Sokszor foglalkozunk vele, gondoltam legyen egy ilyen topic is.
Szóval EUR/HUF.
308 átütésével szépen feljött már többször 314ig, de úgy fest itt mindig elakad, pedig a következő ellenállás 318 környéke lenne csak, mint történelmi csúcs.
Héjj miki , nem nézünk jól mi ki! FO$rint +8,95% csak! jó erősen tartja magát! zlotyi -3,05% usdeur -1,7% a függőleges narancs vonalnál indult gyengülésnél mi +6,7% ról +8,95% ban vagyunk +2,3% gyengüléssel a lengyelek -3,9% ról -3,05% on bírnak lenni +0,85% gyengülésben. Az év végi zárás biztosan X,400 alatt lesz! X=? https://imgur.com/a/8ktekvs
Egy szóval sem írta, hogy az almát tartaná mértékegységnek. "a kiló az pont nem mértékegység" Annyit írt, hogy nem emlékszik almás feladatra alsó tagozat után. "alma biztosan elemi alsó tagozatában szerepelt utoljára tanulmányaim során matek feladatban"
Mondjuk a kiló az pont nem mértékegység, de alma biztosan elemi alsó tagozatában szerepelt utoljára tanulmányaim során matek feladatban.... Arra sem emlékszem, hogy valaha az erő lett volna a téma matek órán.... Nem lehet, hogy neked ugyanaz volt a matek és fizika tanárod? Ez tényleg csak egy tipp, ami sokmindent megmagyarázna.... persze azért nem mindent.... A wow részével egyetértek....
FO$rint +8,98% argentin peso +304,48% usdeur -1,68% összességében jól teljesítünk, a peso 15 hónap alatt 3x és mostanra az inflájuk is szépen csökken Durván csökken az infláció Argentínában: már csak 209 százalék https://imgur.com/a/MhYjUz7
Meglehetősen fura lehetett az a matek, ahol volt mértékegység... Gondolkozom, hogy mikor találkoztam utoljára mértékegységgel matek órán, de nem nagyon tudom felidézni... Elemi alsó tagozatban lehetett, de ugye ott még nem volt matektanár...
Jójó azt értem hogy eggyessel kezdődik de hány helyiérték ? Kis táska kell , talicska vagy mikrobusz egy lakás kiütéséhez KP -ben ? Me nem mindegy azé...
Ez a nem jól sikerülés? Hát bakker, ezeket a napokat fogjuk évekig emlegetni mint referenciapontot, amikor hármassal kezdődött… Persze mert egyessel fog, mielőttmég,
EUR/HUF
Sokszor foglalkozunk vele, gondoltam legyen egy ilyen topic is.
Szóval EUR/HUF.
308 átütésével szépen feljött már többször 314ig, de úgy fest itt mindig elakad, pedig a következő ellenállás 318 környéke lenne csak, mint történelmi csúcs.
Real:313 (ma volt 314,7 is)