Sokszor foglalkozunk vele, gondoltam legyen egy ilyen topic is.
Szóval EUR/HUF.
308 átütésével szépen feljött már többször 314ig, de úgy fest itt mindig elakad, pedig a következő ellenállás 318 környéke lenne csak, mint történelmi csúcs.
Ha a gázolaj ára emelkedik az MINDENBE beleépül ezt meg kéne már érteni.... helló kaminok viszik az áruk javát minimum az átrakótól az üzletig... + alapanyagokat is.
Tudod mint a régi viccben: - Miért adja öt forintért az akármit? Ez felháborító! A másik boltban két forint! - akkor miért nem ott veszi? - mert ott elfogyott! - ja kérem, ha nálam se lesz majd én is két forintért adom…. Ha nem lesz benzin lehet száz forint is. Ha nagyon kell akkor nem annyi :D
"Matolcsy Györgyék közölték, akár 500 forintig is zuhanhat a benzin ára." :) Főleg akkor ha mondjuk Izrael szétbombáz pár Iráni olajkutat és olajfinomítót. :D
Persze, bármelyik stró… izé na, bármelyik játékosnak van esélye, ha nem is egyforma. Jájmár, mire gondolsz, olyan vagy, azért mondtam mert van aki több szelvénnyel is játszik! Ne legyél már izé!
Tényleg, rájöttem az okosságra! Orbán olyasmit mondott amelyik miniszterelnök alatt az euró hármassal kezdődik annak le kell mondania. Na ez a veszély el fog múlni. Ismét. Hiába ármanykodott a matolcsy! :D
"vajon milyen pénzből támogatták Trump kampányát...." A lényeg, hogy közpénz. Különböző utakon, támogatásokon keresztül becsatornázva. Mondhatom, hogy emiatt fizet alacsony kamatot a lakossági állampapír, mondhatom, hogy ezért 27% az áfa, mondhatom, hogy a jegybanki veszteség,stb
Orbán előszeretettel, hangoztatta, hogy mi nem avatkozunk be más országok belügyeibe, választásaiba.... Trump támogatói között, akik pénzel is támogatták a Tump kampányt, azért sorra ott sorakoztak a fideszhez közeli szennylapok... Kérdés, hogy ezek a fideszhez közelálló portálok, vajon milyen pénzből támogatták Trump kampányát....
Azért az elég hálás, hogy miközben mértéktelenül adósodik el az ország, a nehezen és drágán megszerzett hiteleket, nem értelmes honi beruházásokra, hanem a nyugati, putyinista szélsőjobb felemelkedésére költik.
4 évente tartanak állásinterjút, szélsőséges esetben sűrűbben... Ha nem tetszik lehet szervezni ellene... itt mindenki beletörődött... akkor mégis miért ne tennék meg ? Ha mindenre csak megrántja az nép a vállát, hogy ők már loptak eleget... minden népnek olyan vezért amit megérdemel... itt a példával élve ha nem megy a kupi nem a bútorokat kell lecseélni. Ha meg a madameot nem akarják lecseélni akkor a népet kell... vagy végleg el fog tűnni a magyar nép (demográfiai , kiáramlási okok miatt)
EUR/HUF
Sokszor foglalkozunk vele, gondoltam legyen egy ilyen topic is.
Szóval EUR/HUF.
308 átütésével szépen feljött már többször 314ig, de úgy fest itt mindig elakad, pedig a következő ellenállás 318 környéke lenne csak, mint történelmi csúcs.
Real:313 (ma volt 314,7 is)