Sokszor foglalkozunk vele, gondoltam legyen egy ilyen topic is.
Szóval EUR/HUF.
308 átütésével szépen feljött már többször 314ig, de úgy fest itt mindig elakad, pedig a következő ellenállás 318 környéke lenne csak, mint történelmi csúcs.
Még szerencsére van ennek a fórumnak egy többnickes tisztánlátója, aki az egy ember, egy vélemény keretében rendre lehülyéz mindenkit, aki nem ért vele egyet. :)
Kevesen ertik a vilagot. Berek novekedes infla, tarsadalmi retegzodes gazdasagi szerkezet. Tarsadalmi potencial es motivacio. Most tul sok ber megy ki a tucskoknek.tanultak sokat de nem eleget. Leng az inga. Mondtam evi 6al szamolok sok nem tul összetett elmenek a max parizsi a kozert infla van meg. Mindenki a sajat karabol tanul, egy resz abbol sem, a zorban monnyon le. Na puszi meg van egy kis pihi turkibol.
Tegnap a betonfalazó duma ment egész nap, ma meg ez. Ma nem az usdeurral megyünk. Naposon 2 egymás utáni napos morningstarnak van jelentősége? https://imgur.com/a/B15Njgb
-Jó napot! Private Banking friss:-EURHUF napi: A 398,6-os természetes szintről lefordult újra az árfolyam. A 390,6-tól lefele lehet vételeket keresni, a vastag zöld ideális emelkedő trendje egy hosszabb távú fontos támasz. Később derülhet ki, hogy a 398,6 fölé tud-e kerülni a görbe, mert a minta alapján két sávot is felmehet az árfolyam. Az elmúlt félév 382,8-398,4 közötti sávjából törhet majd ki és mehet át a 398,4-414 közötti zónába. Ellenállások: 398,6; 406,25; 414,06. Támaszok: 390,6; 386,7; 382,8; 375.
250 ezer frank a II. oszlop, ebből kap havonta az alapnyugdíj mellé ha nem veszi ki. Úgy kapna 2900-at kb havonta 65 éves kortól. Ha most kiveszi a II. oszlopot akkor csak az alapnyugdíj marad, kb. ezervalahányszáz havonta. A táblázatban a 4150 a mostani havi fizetése. (10 éve kapott utoljára fizetésemelést) (több mint 20 éve ugyanaz a munkahely). Zürich sétáló "Váci" utcájában, Bahnhofstr, luxus áruházában nöi ruha osztályon eladó, pénztáros, raktáros, saleszes., stb. Feladat egyre több van, fizu beragadt 10 éve. Árak ott is száguldanak. Főleg a kaja.
Ilyen lendülettel , mint tudjuk felfelé szuperszónikus rakéta, lefele törött végtagú lajhár szembeszélben. (ott lett volna a hátszél az usdeur és zlotyi farvizén mehettünk volna lejjebb, de még így sem ment) Nem kellett 1,5 óra a 2 nap erőlködését visszahozni. https://imgur.com/a/ca4IdyW
Jó kia vételi pontok voltak ezek a 393 alá süllyedések, hó végéig megvagyok. Most úgyis alpok motorozás jön, meglátjuk mit hoz a szeptember, szerintem nem zajec-ciklust. Idén a mezőgazdaság se nagyon dob mentőövet. Aztán ha tévedek nekem az is csak jó, forintban keresek jobbára :D
Ma egy kis szuverén dolog báncsa a FO$rintot. Van aki állja az ütést, van aki akkor is összeesik, ha melléütnek, van aki meg akkor is a földre kerül, ha mellé sem ütnek... Mi nyertünk, megint a legmagasabban járunk! Igen erős betonfal lett a 392,8... Sebaj, majd megvédenek , attól, amit ők hoztak létre ;) tuti menni fog https://imgur.com/a/9YvCQ9P
Kevessé hiszem hogy a ner fizetne bérkommentelőket önmaga ellen, más meg nem hiszem ebbe beruház, de lehet neked van igazad. Én már párszor leírtam százalékokat miben van, szakma, ilyesmi, illetve ha lehazugoztak felajánlottam jelentősebb tétben fogadjunk tudom e bizonyítani. Hint: nem állták a fogadást. A föld meg forog tovább, trollok meg propagandisták tolják tovább. Ez egy lyen műsor. Mindenki eldöntheti hisz e valakinek. A többi zaj.
EUR/HUF
Sokszor foglalkozunk vele, gondoltam legyen egy ilyen topic is.
Szóval EUR/HUF.
308 átütésével szépen feljött már többször 314ig, de úgy fest itt mindig elakad, pedig a következő ellenállás 318 környéke lenne csak, mint történelmi csúcs.
Real:313 (ma volt 314,7 is)