Sokszor foglalkozunk vele, gondoltam legyen egy ilyen topic is.
Szóval EUR/HUF.
308 átütésével szépen feljött már többször 314ig, de úgy fest itt mindig elakad, pedig a következő ellenállás 318 környéke lenne csak, mint történelmi csúcs.
Ok, hogy a forint nem omlott össze,de azért 370 körülről csak 390 körülre kerültünk az elmúlt egy évben. Persze kérdés kinek mi a spekuláció,de ha egy éve valaki eurós pénzpiaci alapot vett,nem hiszem, hogy nagyot bukott volna.
Annyiban nem meglepő, hogy a költségeket faragni, a gazdaságot stumulálni kell. A nemzetközi piacokon egyelőre nincs rendkívüli helyzet, úgyhogy ez a vágás a mai pillanatfelvételbe belefért. Mi sem látjuk a jövöt,ők sem. Ha rosszra fordul a globális hangulat,majd akkor ráérnek valami újat kitalálni. Úsznak az árral vagy a trenddel. Valahol érthető,még akkor is,ha mi mást gondolunk.
Te most itten arra célzol,hogy benfentesek előre kapnak infót?? Nade kérem!!! EZ AKKOR IS NARANCS, és EZ MÁSKÉPP ÉDES!!!! A színe meg azért citrom, mert Ungárische fájta... Én már készítem a popcornt, és a pezsgőt, mikor lövik ki. Ha risk off akkor lufi pukk
népnemzetthy csüngőhasú betsárkörte szépen felesett 1 egységet... már elkezdték a belevásárlást a beszéd előtt! https://imgur.com/a/NfItUCA virág elvtárs meglátjuk mennyire lesz héja,, mintha 1 hónapja nem teljesen erről lett volna szó, de az adatok úgy alakultak gondolom, hogy volt tér a vágásra! https://www.youtube.com/watch?v=doNTo3A9HlY
Meg ugye a világreferencia Octavia index :D. Viccet félre téve, a magyar árak a boltokban valami oknál fogva nincsenek összhangban a KSH által jelentett számokkal, és a árfolyam is furcsa módon elszakadt ezektől... Hát ilyen környezetben pont a Bigmac lenne különbség ?
Kicsit meglepő...Szerintem ezt nem kellett volna..JPYt kell figyelni. Szerintem a carry risk az egyi lehetséges fekete hattyú. Valószínűleg tovább dollárba és JPY is szóba jöhet.
Ha nyernék a lottón, nem mondanám senkinek, de lennének jelek.. pl, hogy egy megveszekedett lyukas garast se fektetnék be magyarországon :D... Dehát először is tisztára kell mostni a frissen nyomtatott közpénzt, csak utána lehet EUR ba tolni :D Majd a SZVH jól a körmükre néz.. Be akarják dönteni a jó magyar szuverén valutát....
EUR/HUF
Sokszor foglalkozunk vele, gondoltam legyen egy ilyen topic is.
Szóval EUR/HUF.
308 átütésével szépen feljött már többször 314ig, de úgy fest itt mindig elakad, pedig a következő ellenállás 318 környéke lenne csak, mint történelmi csúcs.
Real:313 (ma volt 314,7 is)