Sokszor foglalkozunk vele, gondoltam legyen egy ilyen topic is.
Szóval EUR/HUF.
308 átütésével szépen feljött már többször 314ig, de úgy fest itt mindig elakad, pedig a következő ellenállás 318 környéke lenne csak, mint történelmi csúcs.
Hat,nyugodtabb lennek,ha csipne a savtetot,azt a 400+, mert akkor en el tudom hinni,hogy ez egy Leading diagonal volt itt. Akkor pedig ez volt az A hullam,kell egy rovid B ( 385-390),es onnan mehet tovabb fel. Kb ezt gondolnam,de ne vedd fixre,ez egy scenario csak.
Hat fene tudja,ha innen fordul,nekem az is jo. De egy hovo heti zold gyertya az mar megadja az iranyt,ha az lesz,mert akkor nagyobb timeframen is longra valik a tortenet.
Az 3szoros 98as csúcsnak néz ki már! Az nagyon erős betonfal lesz ugye? Felfelé csak én nem láttam 1 betonfalat sem, vagy nem is volt? Tudod azokra gondolok, amik lefelé 0,2 egységemként ott szokott lenni és mindig visszapattan róla.
és a május 28.i eldurranása óta is! FO$rint +4,08% Fo$rint mAgAsAn a legsz@rabb! zlotyi +3,02% usdeur +2% cseh korona +0,38% román lej +0,02% szerb dínár -0,06% 9 zöld gyertyával +16 egység esés az 0,45%/eső nap erre ki lehetne találni valami csúcsszuppi alompapírt, ami megvéd a zuhanástól, amit ők gerjesztenek https://imgur.com/a/0gTMgYi
Ha már volt itt ma autó is meg EUR is.... Hányan tudják közületek, hogy az EU-ban mi számít új autónak? Magyarul: mi az új autó definíciója? (nem az a kérdés, hogy hányan tudtok utánanézni) :)
EUR/HUF
Sokszor foglalkozunk vele, gondoltam legyen egy ilyen topic is.
Szóval EUR/HUF.
308 átütésével szépen feljött már többször 314ig, de úgy fest itt mindig elakad, pedig a következő ellenállás 318 környéke lenne csak, mint történelmi csúcs.
Real:313 (ma volt 314,7 is)