Sokszor foglalkozunk vele, gondoltam legyen egy ilyen topic is.
Szóval EUR/HUF.
308 átütésével szépen feljött már többször 314ig, de úgy fest itt mindig elakad, pedig a következő ellenállás 318 környéke lenne csak, mint történelmi csúcs.
szerintem inkább kulcsszavakra jelez egy rendszer, pl Putyin, és arra reagál. (az is lehet, hogy valami gépi intelligenciával történik már az értelmezés és a reagálás is... kínaiaknál az ilyen már automata lehet)
Érdeklődéssel megvizsgáltam ezt a sok mínusz szavazatot és nagyjából 2 perc alatt kiderült, hogy az egész porfólió fórum lyukas mint a sajt. Szóval nem feltétlenül 50-60 ember/account van élesítve.
április elején pattant a 388.2/4-ről, 396-ig. most lejött 385-ig, majd onnan vissszateszt 388.2/4. ha zászlónak nézzük 400>388 =12 396-12 = 384. EUR PLN zöldülés hozta a 388-at, de visszakorrigált padlóra, húzza magával a forintot is. Már pedig egy EKB kamatcsökkentés, a fellegekbe repítheti a zlotyit, jó értelemben. ( akkor pedig a forint is esni fog tovább)
EUR/HUF
Sokszor foglalkozunk vele, gondoltam legyen egy ilyen topic is.
Szóval EUR/HUF.
308 átütésével szépen feljött már többször 314ig, de úgy fest itt mindig elakad, pedig a következő ellenállás 318 környéke lenne csak, mint történelmi csúcs.
Real:313 (ma volt 314,7 is)