Sokszor foglalkozunk vele, gondoltam legyen egy ilyen topic is.
Szóval EUR/HUF.
308 átütésével szépen feljött már többször 314ig, de úgy fest itt mindig elakad, pedig a következő ellenállás 318 környéke lenne csak, mint történelmi csúcs.
Irreális egy tűzszünet. Putyin csak arra használná, hogy a csapataik rendezzék soraikat, összevonják őket a leggyengébb ukrán védelmi vonalaknál, aztán újult erővel támadjanak.
Még márciusban (akkor 395 körül volt) gondoltam, hogy a nyáron 383-nál meg fogja érinteni a csatorna alját. Ahonnan szerintem nagyobb eséllyel vissza fog pattanni, sokkal kisebb esélyt adok annak, hogy áttöri lefelé. Idén továbbra is a 380-400 tartományt várom.
Nem,de helyen kell kezelni. Nem tudjuk mi a hatso szandek,vagy mit tud,amit mi nem. Ha csak idonyeres,erogyujtes,akkor nem feltetlenul jo hir ez. Plusz,a nyugatra rafogjak,h mi bekulnenk,csak ti nem. Ez innentol kokemeny diplomacia es strategia...es ebben azert Putyinek jok,plusz,ok nem eltartott kisujjal targyalnak. Meglatjuk.
EUR/HUF
Sokszor foglalkozunk vele, gondoltam legyen egy ilyen topic is.
Szóval EUR/HUF.
308 átütésével szépen feljött már többször 314ig, de úgy fest itt mindig elakad, pedig a következő ellenállás 318 környéke lenne csak, mint történelmi csúcs.
Real:313 (ma volt 314,7 is)