Sokszor foglalkozunk vele, gondoltam legyen egy ilyen topic is.
Szóval EUR/HUF.
308 átütésével szépen feljött már többször 314ig, de úgy fest itt mindig elakad, pedig a következő ellenállás 318 környéke lenne csak, mint történelmi csúcs.
Már megint a moralizálás. Ha a Gránit ingyen vezeti a számlát és ingyen deviza középen vált nekem, akkor náluk fogom intézni. Még aprópénz kamatot is adnak, ha megmarad EUR és hónapokig nem megyek majd sehova. Megjegyzem rendkívül egyszerű és érthető a felületük, a hirdetményeket sem dugják el a hátsó udvarba. Ha credit feliratú kártya kell valamihez, az nincs a Gránitban, tehát mindent úgysem lehet velük intézni, autó bérléshez sok helyen nem lesznek elegendők. Arra viszont jók lesznek, hogy egy mezei külföldi szupermarketban vagy múzeumi belépőt, akármit tudok majd kártyával is fizetni. Aki kerüli őket, az kerüli, engem nem zavar.
PMÁP kamatomat is más fizeti meg. Biztos érdekel morális szempontból... Orbán ellen szavazok, ennyit tehetek. Akik pedig megszavazzák, azok fizessék csak a kamatot! :D
Ha pénzről van szó én befogom az orrom. Politikai okokból nem fogok a pénztárcám ellen cselekedni. Ugyanezért nincs bajom az államkötvénnyel, forinttal, stb. Baromira mindegy hogy ki áll a bank mögött, főleg ha én profitálok a számlából.
Azt biztos mindenki tudja, hogy a gránit,orbán vejének a bankja. Én csak a magam nevében beszélek,de egy forintot nem tennék bele. Persze,tudom, nehéz elkerülni öket ma Magyarországon, de hogy célirányosan nem keresem velük a kapcsolatot,az biztos.
Nem hiszem, hogy foglalkoznak vele, hogy hol vagy éppen amikor nyitod. Igazolvány az érdekes, hogy érvényes legyen, és magyar telefonszám. Nagy váltáshoz nem jó, mert csak havi 650 ezer forintig kedvezményes az árfolyam. Én sem ezért tartom. Inkább azért hogy legyen egy magyar számlám is a revo meg a wise mellett. Ha hirtelen nagyobb pénz jön be, akkor van BIZTOS számlaszámom amit megadhatok, és nem zárolják mint revoná, wise-nál, hogy adjak igazolásokat. Nagyobb kp befizetés sem menne náluk, itt megoldható. Ingyenes a számlavezetés, szóval el van a többi ingyenes számla mellett...
Igen igen néztem, csak ugye nekem hiába van lakcímkártyám, ha nem ott lakok :D . Nem tudom ilyenbe bele kötnek e, illetve az N26 al pl megszívtam, hogy a telefonos aktiváció során valszeg néztek GPS adatot és épp otthon voltunk amikor akartam aktiválni... :D Ahogy én néztem Revohoz kb 1-1,3 Ft a különbség, amíg havi 1-2k t váltok nem olyan nagy tétel, afölött már érdekes lehet.
EUR/HUF
Sokszor foglalkozunk vele, gondoltam legyen egy ilyen topic is.
Szóval EUR/HUF.
308 átütésével szépen feljött már többször 314ig, de úgy fest itt mindig elakad, pedig a következő ellenállás 318 környéke lenne csak, mint történelmi csúcs.
Real:313 (ma volt 314,7 is)