OTP-m volt. Hacsak nem EUR kártya akkor felejtős. A lehető legnagyobb lehúzás volt . Egyszer megbüntettek motorral kint, rendőr bekísért egy bankba és akkor mikor 300 körül karistolt az árfolyam vigyorgott rám az autómata, hogy 350 ért jó lesz, barátom ?? .
Én amennyire tudom rendszeressen figyelem, eddig revo továbbra is jobban megéri nagyobb tételben pedig wise.
Év végén kell váltanom kb 25k€ -t arra kértem tanácsot a bankmonitortól, mondták, hogy a Sárga vank meg a C*b ami tud jót adni, de ha bele számolom hogy számlát kell nyitni, vezetés, megszüntetés, akkor a revo prémium jobb, de folyamatossan fogom továbbra is monitorozni az év folyamán.
Én amennyire tudom rendszeressen figyelem, eddig revo továbbra is jobban megéri nagyobb tételben pedig wise.
Év végén kell váltanom kb 25k€ -t arra kértem tanácsot a bankmonitortól, mondták, hogy a Sárga vank meg a C*b ami tud jót adni, de ha bele számolom hogy számlát kell nyitni, vezetés, megszüntetés, akkor a revo prémium jobb, de folyamatossan fogom továbbra is monitorozni az év folyamán.
EUR/HUF
Sokszor foglalkozunk vele, gondoltam legyen egy ilyen topic is.
Szóval EUR/HUF.
308 átütésével szépen feljött már többször 314ig, de úgy fest itt mindig elakad, pedig a következő ellenállás 318 környéke lenne csak, mint történelmi csúcs.
Real:313 (ma volt 314,7 is)