Sokszor foglalkozunk vele, gondoltam legyen egy ilyen topic is.
Szóval EUR/HUF.
308 átütésével szépen feljött már többször 314ig, de úgy fest itt mindig elakad, pedig a következő ellenállás 318 környéke lenne csak, mint történelmi csúcs.
https://youtu.be/MbTxqaEcsdo?si=cRCPap7Zx0d3t82k Azt értem, hogy magyarázható a helyzet,azt nem, hogy Pogátsa mitől tartja magát baloldali közgazdásznak. Végeredmény persze igaza van, minden relatív.
Nem igazán. Azt se tudják, hogy mennyi no go zóna van már itthon is, ahová a rendőrök se mernek bemenni, de 2 hét alatt rend lett és el is hiszik. Azt hiszik, hogy őket nem fogja érinteni a probléma, mert Budapest messze van. A sok sznob rövidesen fel fog ébredni, ha egyre több buckalakó lesz a fővárosban, már most élhetetlen a vidék egy része, ezekről a helyekről jobb elmenni minél távolabb.
Segitek,nem,sot,nyaralot sem itthon vesznek. Majd lesz egy jo kis appartheid,hogy lesznek a turbomimagyarok,meg a tobbiek. Az orszagbol csak elni jo,de nem az orszagban elni jo. Kkv szepen felmondja a paneleket,amik mas szajabol is elhangzanak,csakhat en sohasem latom mondjuk a Bohart vagy a Deakot Kirgizisztanban nyaralni,pedig ott minden jo,es egy verbol valok vagyunk allitolag. de azert legyen beke. A beke az jo.
Tényleg nem értem,akik annyira el vannak ájulva Magyarország fejlettségétől,mert hát igaz,hogy voltak hibák,de azért annyira nem rossz ez az orbáni világ,azok néha elhagyják az autópályákat vagy a nemzetközi főútvonalakat?
Ilyenkor komolyan megfordul a fejemben,hogy mit tudhatsz te Ausztrália gazdaságáról? Én pl. semmit. Feltételezem, hogy te sem, ellenben neked valamelyik agymosodás médiában beültették ezt a relációt az agyadba,amivel semlegesíteni lehet a nagyközönség számára,a forint euróhoz képesti gyengülését.
EUR/HUF
Sokszor foglalkozunk vele, gondoltam legyen egy ilyen topic is.
Szóval EUR/HUF.
308 átütésével szépen feljött már többször 314ig, de úgy fest itt mindig elakad, pedig a következő ellenállás 318 környéke lenne csak, mint történelmi csúcs.
Real:313 (ma volt 314,7 is)