Sokszor foglalkozunk vele, gondoltam legyen egy ilyen topic is.
Szóval EUR/HUF.
308 átütésével szépen feljött már többször 314ig, de úgy fest itt mindig elakad, pedig a következő ellenállás 318 környéke lenne csak, mint történelmi csúcs.
Nagyon várom a telet is, de tudom, hogy előtte lesz nyár is. Remélem, fogod a lényeget ebből. Nem kereskedem a forintot egy jó ideje spekulációs céllal,eur pozíciót építek. . Ellenben osztok meg más meglátást is ,azon kívűl, hogy 400ért win-win, ami olyan 1-1,5 éve hangozott itt el,egy totál más környezetben,hangulatban.
Iszonyat konstruktiv modon dobalod be az agitprop sablonokat,le a kalappal. Minden forint jo helyre megy a megafonnal,de tenyleg,toletek nem sajnalom. Az a kaputelefonos video...hat az valami irto viccesre sikerult. Vagy az nem vicc volt?
Ne csak mindig azt írjam miért gondolom hogy jön a bedőlés, mi minden gáz, legyek pozitív egyszer. Mi az ami reményre ad okot? Új adók? Honnan már? Kitől? Hol van snnyi ami nemzetgazdasági méretű és még elvegető? Új fellendülés? Milyen alapon? Szabad minkaerőkapacitás? Kihasználatlan tudás? Oktatás? Ipar? Mi van ami saját? Nincs ötletem. Várom az ötleteket. (Nem, a “mato egy zseni” nem érv. )
A szerverek barmikor leallhatnak egy kicsit,ha kell. Kivancsi leszek,mi lesz a valasztasokon. A ruszkik szemszogebol sem mindegy,h a szeljobb mit produkal.
Elég orbán ellenes hangulat kezd kialakulni már most is, így nem hiszem hogy közvetlenül betámadnának akkora tömeget mint az állampapírosok. Főleg ha nagyon leszerepelnek a júniusi választásokon.
EUR/HUF
Sokszor foglalkozunk vele, gondoltam legyen egy ilyen topic is.
Szóval EUR/HUF.
308 átütésével szépen feljött már többször 314ig, de úgy fest itt mindig elakad, pedig a következő ellenállás 318 környéke lenne csak, mint történelmi csúcs.
Real:313 (ma volt 314,7 is)