Sokszor foglalkozunk vele, gondoltam legyen egy ilyen topic is.
Szóval EUR/HUF.
308 átütésével szépen feljött már többször 314ig, de úgy fest itt mindig elakad, pedig a következő ellenállás 318 környéke lenne csak, mint történelmi csúcs.
15 forintról beszélunk,ennyit jött le kb a 393ból,nem lehetetlen ez sem. Akarok pár beruházást külföldön,nekem csak jó. Szóval ezért is mondom, hogy nem az 500at várom,csak technikailag,ahogy a 300 is,az 500 is benne van. Az is lehet,h mindkettő.
ráközelítettem 2019-től https://kephost.net/p/MTAxMzY1MA.png a te vonalad alapján húztam az alsó vonalat. ezt a lefele tartó "sávot" én rajzoltam hozzá, összekötöttem a 402-t meg a 395-öt, majd azzal húztam egy párhuzamost lentebb. Egyelőre pihi
Ha lekereskedem (márpedig ez a terv), akkor én is örülni fogok. Hipotetikusan mondtam,hogy nem elvakult forint ellenes vagyok, de a 2008as trendet egyelőre nem látom,hogy miért is kéne szignifikánsan törni. Nekem a forint is egy a kb 15 termék közül,amivel trade-elek,nem több.
A kérdés sem nem ez,sem nem az. Mi a f.sznak örüljek 500as eurónál,ha nem kereskedtem le? Hogy szart sem ér a pénzem?Ha lekereskedem,akkor nekem a 240es euró is jó. A politikai vonzata más, az emberek nyílt kirablása egyértelmű,matematikailag kimutatható szemben pár közép európai országgal például. Csak ez itt gyakran keveredik.
https://invst.ly/121oog Ezt a kettőt meghúzod,és látni fogod. Az első a kisebb trend,a másik az a pénzügyi válság óta meglévő. Ha a nagy törik,akkor új időszámítás jöhet a forintban,bár ehhez nem tudom mi kellene. A kisebbik vonal kb 371 és környéke,az reális lehet, ami nem azt jelenti,hogy el is meg odáig,hanem LEHETŐSÉG (erre a propagandisták szeretnek nem emlékezni,csak hogy a balekok ezt és ezt mondták be,és hogy LOL,de ezzel ne foglalkozz.)
Lesz még 500-as buli, az tuti, lesz ok majd egyeseknek az ünneplésre. Nem az a kérdés, hogy lesz, hanem hogy mikor? Emlékezzünk tavaly ilyenkorra, hogy a nagyérdemű miket írogatott, még a 18% bevezetése után is. Most is 12,25%-kal nézzük a régiót, igen, az emberek fizetik meg az árát, de ez nem annak a jele, hogy kettőt tapsolunk, és égbe megy az árfolyam.
Nem,nem volt. Párszor el lett magyarázva, hogy milyen scenárió kellene hozzá,csak ezt a propaganda központban mindig elfelejtitek. 350 mikor lesz? chartot mellékelsz esetleg?
17:00 napi minre várom, szép lenne. Aki esetleg lemaradt róla: a szappanoperám (tartom balta arccal a bukó pozit), ma végetért 380 körül. Eddig is jól aludtam, most még jobban.
“Vagy még idén, vagy jövőre első negyed év. ” ——— Idén? Ne viccelj már kérlek. Innen látszik az 1.08-as szint, sőt. Ha az izraeliek atomot robbantanak…akkor esetleg. 120 pipet ment eddig ma az EUR/USD, GBP/USD eddig 160-at. Indikátorok alacsonyabb TF-n elég szélső értékeket vettek fel. De Technikailag az esés korrekciójába valóban belefér.
EUR/HUF
Sokszor foglalkozunk vele, gondoltam legyen egy ilyen topic is.
Szóval EUR/HUF.
308 átütésével szépen feljött már többször 314ig, de úgy fest itt mindig elakad, pedig a következő ellenállás 318 környéke lenne csak, mint történelmi csúcs.
Real:313 (ma volt 314,7 is)