Sokszor foglalkozunk vele, gondoltam legyen egy ilyen topic is.
Szóval EUR/HUF.
308 átütésével szépen feljött már többször 314ig, de úgy fest itt mindig elakad, pedig a következő ellenállás 318 környéke lenne csak, mint történelmi csúcs.
Emlékszem legutóbbi valaki aggódott a 80-as 1h-s RSI-től, most meg 24:). napos boli alj 378.9, legutóbb simán leszúrt 1 egységnyit alj alá, 378 meglehet.
Mondjuk ő már pont nem certizik, longcertim pl. nekem van, sikerrel lebeszéltem magamat egy fedező shortról tegnap, ilyen ez a popszakma. Legalább az amerikai részvényeim emelkednek cserébe.
Még a végén tényleg kapok 370 környékén. Egyébként ma nem jelentette be valaki.hogy jönnek az Eu pénzek?:) Vagy a túrórudi dobott ennyit? Stabil a valuta amúgy.)
Kezded kapizsgálni. Nagyon próbáltam segíteni a certivel, de a legjobb tanár a saját tapasztalat. Nagy pénz arra lehet keresni,amerre fáj,és amerre a stoppok vannak. Ha mindenki egy irányba áll,akkor kinek adsz,vagy kitől veszel? ;)
Lol,akkor hadd általánosítsalak le titeket hívők szintjére,már ha meg nem sertődsz. Lol. pont nem érdekel,melyik megafonos ültetett 369nél shortba,egy kalap.
Azért még messze s 373 alatti zóna. Meg a devizapárok szuttyogtatásához az Erste azért kis hal. Annak van esélye, hogy ha nem megyünk vissza északra néhány forintot, akkor jöhet olyan hír Brüsszelből a hónapban, ami rövid időre leviszi kiütés környékére.
Jaja, 394nél sem szóltál,legalább következetes vagy,pedig 369nél már durrogtak a 350ek.. Lol. Nagy lúzerség ám akkor megjelenni,amikor 3 hónapig pont nem arra ment ez a szar,amerre okosan megjövendölted ifjú analyst. De ha erre áll fel,hát lelked rajta...
EUR/HUF
Sokszor foglalkozunk vele, gondoltam legyen egy ilyen topic is.
Szóval EUR/HUF.
308 átütésével szépen feljött már többször 314ig, de úgy fest itt mindig elakad, pedig a következő ellenállás 318 környéke lenne csak, mint történelmi csúcs.
Real:313 (ma volt 314,7 is)