Sokszor foglalkozunk vele, gondoltam legyen egy ilyen topic is.
Szóval EUR/HUF.
308 átütésével szépen feljött már többször 314ig, de úgy fest itt mindig elakad, pedig a következő ellenállás 318 környéke lenne csak, mint történelmi csúcs.
"De nem azért, mert "valakik" így tervezik el és állítják be, hanem azért, mert nem véletlenül megy a piac adott pontokig."--> nekem ez önmagában is ellentmondás. Algoritmusok,robotok kereskednek már javarészt.Nyilván beállítások alapján.
369nél repkedtek a 350es jóslatok,aztán lett 393. Meg az M1en tavaly,hogy megfagynak a németek,meg hogy hanyatlik a nyugat. Ilyen ez a popszakma,mindenkinek van egy elképzelése a világról,és mindenki utólag okos,vagy utólag sem.
Ezen már én is gondolkodtam, és szerintem nem is olyan meglepő, hogy ez így van. De nem azért, mert "valakik" így tervezik el és állítják be, hanem azért, mert nem véletlenül megy a piac adott pontokig. Azért ment el a döntés előtt addig a pontig, mert akkor volt meg a tábor-ellentábor várakozásai között az egyensúly.
Kamatemelés esélye csökkent, pont ettől tartott mindenki (mármint az emeléstől). Emiatt esett konkrétan az egész világ. Most, hogy kevésbé tűnik úgy, hogy a FED tovább emel, mindenki boldog. (bár azért ez az 5,5% is elég magas, de legalább nem megy tovább, elvileg!)
Most komolyan azért száguld minden, mert 180 helyett 150 ezerrel bővült a foglalkoztatottság?! :DDD Tehát továbbra is semmi mutat a gazdasági lassulásra, de azért most megmozgatják az indexeket. Fárasztó.
EUR/HUF
Sokszor foglalkozunk vele, gondoltam legyen egy ilyen topic is.
Szóval EUR/HUF.
308 átütésével szépen feljött már többször 314ig, de úgy fest itt mindig elakad, pedig a következő ellenállás 318 környéke lenne csak, mint történelmi csúcs.
Real:313 (ma volt 314,7 is)