Sokszor foglalkozunk vele, gondoltam legyen egy ilyen topic is.
Szóval EUR/HUF.
308 átütésével szépen feljött már többször 314ig, de úgy fest itt mindig elakad, pedig a következő ellenállás 318 környéke lenne csak, mint történelmi csúcs.
Ezt mégis melyik oldalnak céloztad? Mert szerintem a döntő többség itt számokkal , linekkkel ok-okozati okfejtésekkel leírta, hogy miért mennek rosszul a dolgok és hogy ami várható az nem a valhalla.. Meg van a tamarisk féle másik pólus aki szerint magyarország a föld szívcsakrája és el a kezekkel a gyerekeinktől.... Érvek általán mások véleményének részrehajló ferdítése, azlátámasztani meg nem szokták. De a leckét nagyon szépen fel tudják mondani, úgyhogy ha a piros csillag nem is egy piros karika jár neki(k), mert ugye érteni nem értik (nálunk még első osztályban úgy értékeltek :) )
Szerintem ez csak valami "fake news" lehet, mert nem mondták az M1-en és nem írta meg az Origo. :D Fideszest tények sosem zavartak, mindenre IS van magyarázatuk.
Azt nem vetted még észre, hogy rajtad meg még hozzád hasonló 2-3 elvakulton kivül senki sem kiváncsi nemhogy a véleményeidre, még a világnézetedre sem! Azzal 2-3 hozzászólásod után tisztában volt itt mindenki, aki ezt a topicot (is) olvassa, hogy nagyon, de nagyon máshogy látja itt a döntő többség a világban és főleg az országban zajló gazdasági, társadalmi folyamatokat mint te, tök mindegy hogy melyik országból irogat. Sőt, aki nem itthonról irogat, annak még tényszerű, mindennapi összehasonlítási alapja is van, hogy mennyire más és valószínüleg sokkal jobban, normálisabban működnek kint a folyamatok,mint itthon. Hiába próbálod meg hittéríteni itt a népet, ESÉLYED SINCS meggyőzni minket, hogy itthon mennyire szipi-szupi minden. A fő gond az, hogy az alapvető gazdasági számok és mutatók alapján te NEM TUDOD FELFOGNI, hogy ezek mit jelentenek, mert ha felfognád, akkor tudnád, hogy marhanagy gondban vagyunk, olyan gondban, amiben semelyik másik EU-s ország sincsen. És akkor felfognád azt is, hogy ennek ki az egyértelmű okozója. Na, te ennek az egyértelmű okozónak a szekerét tolod, egyre jobban a szakadék felé tolva ezt az országot. És ne gyere azzal a dumával, hogy ezt akarta a döntő többség a tavaly a választásokkor, mert kérdezzük már meg, ugyan hányan akartak többek között 60-90% közötti élelmiszer drágulást a boltokban, 25%-os inflációt, 10%-os hitelkamatokat, és olyan politikai elszigetelődést Európában és a világban, amit az elmult 1.5 éveben Orbánék okoztak ennek az országnak! De mint tudjuk, itthon minden rendben, jó irányba mennek a dolgok, az emberek sosem éltek ilyen jól mint manapság. Óriási tévhitben élsz te is.Sajnállak.
Én pont így vagyok a legújabb vezérkari főnök agymenésével,meg történelem hajlításával. Az feltételezem,nem szúrja a szemed. Ami az igazi gáz,amikor a kék-fehér-vörös mondja meg a piros-fehér-zöldnek, hogy mit kell vétózni,és hol kell 5x áron venni. Gondolom ez sem zavar.
Nem értem, hogy lehet embereknek akkora vörös köd a fejében, hogy nem látja a körülötte mi történik... . Az már gáz amikor a fekete-vörös-arany lenyomja egy magyar fejében-lelkében a piros-fehér-zöldet.
Hát én továbbra is azt tanácsolom monden kedves fórumozónak és csak információ szerzésből ide olvasónak, hogy kamatokat devizába. Akinek nincs, ezeken a szinteken kötelező vétel, ha van vagyon és eddig nem diverzifikált. Jó látni, hogy egyre több magyar gondol arra, hogy a forint csak egy eszköz, és bár jelenleg nagyon jó eszköz, volt ez már máskép is az elmúlt évtizedekben.
Minden hosszabbítás bejelentésnél jön a szöveg hogy "legalább fél évig marad még a kamtastop". Mennyivel egyszerűbb lenne ha azt mondanák hogy majd szólunk ha kivezetjük. :)
Kasza Lajos: 147,5 milliárd Ft (+11 mrd.). Lassan Lölö adhat hitelt az országnak kisebb projektekre... Hány év alatt is sikerült ez neki ? csoda.. biztos valami matematikus ön...
Ezt nem ertem, hogy az emberek nem kerdezik meg, foleg aki fix hitelt vett fel, hogy miert az en adombol fizetik ezt? Miert fizetem en masnak a hitelet, hazat?
EUR/HUF
Sokszor foglalkozunk vele, gondoltam legyen egy ilyen topic is.
Szóval EUR/HUF.
308 átütésével szépen feljött már többször 314ig, de úgy fest itt mindig elakad, pedig a következő ellenállás 318 környéke lenne csak, mint történelmi csúcs.
Real:313 (ma volt 314,7 is)