Sokszor foglalkozunk vele, gondoltam legyen egy ilyen topic is.
Szóval EUR/HUF.
308 átütésével szépen feljött már többször 314ig, de úgy fest itt mindig elakad, pedig a következő ellenállás 318 környéke lenne csak, mint történelmi csúcs.
Köszönöm a matek segítséged mindenki nevében, akinek esetleg a harmadikos tananyag gondot jelent. Neked viszont inkább a szövegértésed kellene csiszolnod, mert az én kérdésem az volt, hogy szerinted ma Mo-on hányan vannak, akiknek tényleg adott ez a lehetőség. Ezt viszont sajnos nem tudtuk meg az esszédből... Ugyanakkor különösen érdekesnek találom az általad bevezetett nagyon életszerű modellt, az otthon élő fiatal párokat.... jelentsen ez akármit is...
A vajda miatt a cigányok azt csinálnak, amit akarnak. A mi belső migránsaink, akarom mondani rejtett erőforrás. Egyre kevesebb helyen sétálgathatsz békésen-biztonságban.
Ki a @ beszélt itt vízbe dobásról? (mármint rajtad kívül) Én csak véleményt mondok a személyzetről.(és vannak fenntartásaim a navigátorok, gépkezelők kompetenciáját illetően) Attól, hogy sokaknak tetszik, nekem még nem feltétlenül kell. Neked aztán tényleg nem kéne ezt itt magyarázni....
Azt kifelejtetted , hogy olyan áremelkedési dinamika volt eddig ingatlanoknál , hogy a megtakarítás szó szerint kullog az ingatlan árak után! Hiába tesz valaki félre pl. 15 milliót 3 év alatt ha közben felmennek az ingatlan árak es kevés lesz az önerő . Ezért nem gyűjtögetek külön lakásra én se meg még sok ismerősöm se. Másrészt volt/ van kőműves a családban sz.rt pedig nem veszek arany áron! Akkor inkább befektetem.
Engem nem érdekel honnan vagyok kitiltva és miért. Van életem jól érzem magam anélkül is. A saját félelmeid ne vetítsd rám ki kitiltástól te rettegsz valójában. Ha annyira jó életed volt/ van miért érzel késztetést, hogy állandóan fidesz dicsőítő himnuszokat zengedezz itt? Én biztosan inkább élvezném azt a pár évet ami még hátra van, ha egyáltalán igaz ez a mérnökös sztori mert erősen kétlem!
Soha nem fogod elérni a szintemet. Engem nemigen lehet kihozni a sodromból téged elég kicsit megpiszkálni aztán megy a hiszti. A személyeskedést se én kezdtem a kisöcsivel hanem te :D. Mellesleg ha megnézem a profilodat te voltál személyeskedés miatt kitiltva innen egy időre nem én.
Ha itthon marad, kb ez vár rá, nincstelenként életet kezdeni nagyon nehéz. Lemondás kell. Semmi sem kötelező, lehet mérlegelni. Lehet nyaralni napi 20 ezerből is egy párnak, és napi 200 ezerből is, sőt, az, még nem is a csúcs. Lehet tömegközlekedni és lehet autót fenntartani is, ha az a prioritás. Mindent IS akarok, az nem prioritás, az nem lemondás, az csak tologatása a nincstelenségnek. Fel kell nőni, nem a fogyasztói médiát majmolni, hanem saját magunknak utat mutatni. B verzió, hogy kimenni nyugatra, sose volt ennyire egyszerű, tárt karokkal várják az embert, 3x annyit lehet keresni, talán 4x annyit is. A repülő 20 ezerért hazahoz bárhonnan Európából, max 3 óra alatt. Mi itt a gond? Fiatal, egészséges embereknek ez nem okozhat gondot, menni kell és kész. Nem kifogást keresni. Ha viszont nem megy, mert mittudoménmiértnem, akkor lemondás kell, ami jár a 30 éves német átlagfiatalnak, az nem jár a 30 éves magyarnak. El kell fogadni, ahelyett, hogy lelki beteggé teszi magát.
Úgy nézz ki 370-et megkóstolja. Erre pont itt a cikk. Zuhan a hazai turizmus. Külföldieknek is egyre drágább lesz hazánk.Ingatlanok befagyva,boltokban árcsökkenés sehol,benzin elég drága! De jó lesz ez az erős Ft. Csak igy tovább:)) Mire rájönnek ezek a eszetlenek már megint s_arban lesznek-leszünk!
Ideje lenne visszafogni magad... . Az ilyen durva és ennyire primítív személyeskedéssel csak lejáratod magad. Gondolkodj el ezen, ha már magadtól nincs ennyi eszed (sem). ----- Amúgy meg tilos is a fórumban. Még a végén kirak a moderátor mint a macskát szarni. *************** Tudod, Úriember nem köp a padlóra. A többinek meg tilos ! *************** Nos, sorold be magad...
A 15 milla 2 főnek 3 év alatt.... Az cirka 200 eFt/hó megtakarítás fejenként csak. . Ami a mai világban nem extrém kihívás. Egy az életkezdére készülő alighanem még otthon lakó fiatalnak. ---- HA a sültgalambra várás helyett némi hajtással pénzt akar keresni. Akkor a havi 500+ eFt/fő jövedelem is simán lőtávon belül van már. Amiből fejenként akár 350-400 eFt/hó 4-5 milla/év is élére rakható :-) ----- Avagy, ha valaki ~2,0 évig komolyan nyomatja a felhalmozást. Esélye van egy saját hiteles lakásra ... NULLA-ról indulva is. - egyedűl egy kicsire (garzon, netán kismásfeles) - párosban (hasonló párral) egy 2-2,5 szobásra is
Felesleges ezen vitázni egy pszichésen instabil ember írogat ide. Mindig ad egy pozitív visszajelzést magának egy másik profilból de lehet van több profil is erre a célra. Ha kedve szotttyan sérteget másokat bár lepereg mert egy senki mondja szó szerint. Az biztos , hogy a számolás nem megy.
EUR/HUF
Sokszor foglalkozunk vele, gondoltam legyen egy ilyen topic is.
Szóval EUR/HUF.
308 átütésével szépen feljött már többször 314ig, de úgy fest itt mindig elakad, pedig a következő ellenállás 318 környéke lenne csak, mint történelmi csúcs.
Real:313 (ma volt 314,7 is)