Sokszor foglalkozunk vele, gondoltam legyen egy ilyen topic is.
Szóval EUR/HUF.
308 átütésével szépen feljött már többször 314ig, de úgy fest itt mindig elakad, pedig a következő ellenállás 318 környéke lenne csak, mint történelmi csúcs.
Ne a múltban élj, gézu. Kit érdekel mi volt márciusban. A lényeg, hogy 373 alatt vagyunk. Egy éves mélypont közelében. Minden más csak levegőbe bokszolás 😅😅
A magyar embernek lételeme a folyamatos anyázás. Akkor is , ha egy 5 centi átmérőjű foldteruletrol van szó. Amugy teljesen jogos, amit írsz, csak ez mar itt nem erről szól. 😀
Elnezest, hogy beleszolok, de hetek ota itt van 373 kornyeken, szerintem kar itt minden forinton gyozelmet hirdetni, mindegy merre megy. Leszur, felszur, hirek balrol, jobbrol, lenyegtelen. Huzzatok ra egy 20 egyseges mozgoatlagot es inkabb azt kommentaljatok, tobbet elarul a trendrol, minthogy epp -0,05% vagy felment delutan 3-kor 373-rol 374-re.
Ki tud uj otletet bedobni a jovore nezve? Nyitott vagyok mindenre, feher, fekete hattyuk?
meséld el nekem, hogy mitől erősödünk légyszives. Ha bármi is történik a világban lásd március közepén, akkor miért esünk 2 kereskedési nap alatt 20 Fo$egységet? vagy a múlt héten 9 FO$egységet 1 nap alatt??? és mitől zuhanunk ekkorákat pillanatok alatt? Mi az a 18%os kamat, ami miatt erősödünk sokak szerint és ki fizeti majd meg az árát??? Szerinted is a 18% tartja népNEMZETTHY csudijó fhizetőeszközünkben a lelket? Mi lesz, ha csökkenteni kezdik??
gyúcsánynál 227 is volt! azóta cseh Korona majd 2%ot erősödött mi meg? 59,3x%ot gyengültünk... De ettől megy a gazdaság sákreválánojti! https://imgur.com/a/iIqQOYe
A magyar cukor is olcsóbb volt Ausztriában, illetve a jól ismert példa a téli szalámi is olcsóbb a németeknél, és az osztrák, német , francia sajtok olcsóbbak , mint a hazaiak trappista & camembert ... tavalyi példa a Francia fadobozos ott gyártott ideszállított akkor még nem volt 3200kilója, amikor a tihanyi már akkor 7000/kgot karcolta alulról. Azóta tihanyi tartotta az árát a fadobozos meg felment 4000/kg alá. https://imgur.com/a/lq162lf "Magyar
tej egy horvát szigeten, mai árfolyamon 305 forintért..... Sok hülye
meg még mindig beveszi a rezsicsökkentést meg árstoppot..." https://www.facebook.com/photo/?fbid=6366401763444924&set=a.1506862996065516
Gézu akkor örvendezik, amikor gyengül a forint, én akkor, akikor erősödik. Gyengüléskor teleírja a topikot. Ha neki szabad, akkor nekem is szabad örülni az erősödésnek. 😘
Az hagyján, de előbb forinthitel tvesznek fel, majd amikor realizálták vele a nyereséget, eladják az MNB-nek 18 %-os overnight kamaton. Csak meg kell nézni az USDHUF napi forgalmát, mindig tőzsdenyitáskor és záráskor ugrik meg.
Úgy rémlik, olvastam, hogy bérelnek minket is közös eu-s gazbeszerzesbe, hogy nagyobb kereslet, majd alacsonyabb árat fog generálni. Szurkolok nekik, hisz gázzal futok én is... De az a "láthatatlan kéz" elobb-utobb utoléri a gazdaságot!
Már gőzerővel tölteni kellene a tározókat. Gondolom, megint arra várnak, hogy nyárra az egekben legyen az ára, a csúcson kell venni, az nekik már nagyon megy. ...és akkor összeesküvéselmélet hívő az, aki úgy gondolja, hogy jutalékot kapnak utána.
De a lakáshiteleket sem lehet visszafizetni 15 %-os alapkamattal. És a magyar árut sem lehet eladni külföldön ilyen bivalyerős forint mellett. Azonkívűl az inflációt nem törte le az erős forint.
NavraCSICS(KA) új választásokat követelt még ellenzékből 2008-ban, amikor átléptük a 300 Ft-os határt. Ehhez képest 373 Ft (2010-ben 275 Ft körül volt), de volt 434 Ft is és még mindig itt élősködnek az adófizetőkön. Most valahogy nem akarják az új választást, a kormàny távozását...
Nézd meg, hogy hol tartanak a régiós orszàgok és hol tartunk mi és akkor meglátod, hogy milyen gyengülés van itt. Majd szólj, ha visszamegy 300 alá, nem kell minden egyes forintcsökkenést beírni. Ahogy írtam, cseh helyzet a mérvadó, lehetett volna úgy is csinálni. Kb. mintha most 240-250 Ft körül lenne egy euró... Náluk ez a helyzet. Ehhez képest a 373-tól vagytok elájulva a pártközpontban.
EUR/HUF
Sokszor foglalkozunk vele, gondoltam legyen egy ilyen topic is.
Szóval EUR/HUF.
308 átütésével szépen feljött már többször 314ig, de úgy fest itt mindig elakad, pedig a következő ellenállás 318 környéke lenne csak, mint történelmi csúcs.
Real:313 (ma volt 314,7 is)