Sokszor foglalkozunk vele, gondoltam legyen egy ilyen topic is.
Szóval EUR/HUF.
308 átütésével szépen feljött már többször 314ig, de úgy fest itt mindig elakad, pedig a következő ellenállás 318 környéke lenne csak, mint történelmi csúcs.
Hát az élet bizony nem habos torta..... És az anyjuk is? Nincs valami olyasmi, hogy aki 3x szült, az örök élet +1 nap adómentesség? (nem ismerem a részleteket)
90-es években született gyerekek, az elmútnyócévben épp mind a három általános és középiskolás volt. A lényeg, hogy b@szhatja, hogy felnevelt három gyereket, mert most úgy adózik, mint egy gyerektelen.
Feltóék pepitában ugyanúgy szivatták a népet. 36%-os szja kulcs. Volt persze kiskapu is, evának nevezték. Viktorék meg katának. Egyik cimbi mesélte, hogy ő végig szívja az életét. Fletó idején felnevelt 3 gyereket, aztán mire Viktor adott volna neki adókedvezményt, azok a gyerekek már felnőttek.
Nyugodtan felvilágosíthatsz, én ezzel a 3 al találkoztam ezt "ismerem". Magyar 1 kulcsos, az osztrák meg a német meg többkulcsos. Minden országnak az adórendszerével nem vagyok képben , de kijelenteni , hogy csupa kommunista országok azért picit erős, minimum a fenti 2-t beleszámolva.
Elítélek mindent,amit nemzeti. Példaul a bitang rekord inflációt,a rekord államadósságot, a rekord méretű,tök igazságos áfát,ami miatt a csóró paraszt véletlenül sem kap könnyítést. Amiért valaki 5 hét alatt alezredes lehet egy OKJ tanfolyamon. Az a nemzeti, hogy a tanárokat megfigyelik, még a privát életében is,nem kritizálhatja a kormányt,nem emelheti fel a hangját,ha az nem tetszik a rendszernek. Ja,hát ezt tökre el lehet szerintem is ítélni. Mint ahogy a közmeghallgatás is lehet köz nélkül, és ha a házad mellé akarnak rakni egy urándúsítót,akkor te azt elfogadod. Erre legyünk büszkék,bravo.
Aki a homoszexualitást devianciának tartja, az nem feltétlenül náci. De biztosan mérhetetlenül ostoba... Ránézek a térképre, hol van hagyománya a progresszív adózásnak.... Csupa kommunista országok...
Hú te annyi mindenrt hordottál itt össze... Itt senki nem gyalázott se hagyományt (hacsak nem a nagyszabású lopást annak tekintjük) se kúlturát .. Itt a legtöbben azt írtuk, hogyha egészében szeretnénk jobbá tenni az országot azt az alapoknál kellene kezdeni, gazdaságilag rendbetenni, külker mérleg , infláció, árfolyamn stb. Utána jönne az oktatás és egészségügy helyzete (hacsak nem gondolod az, hogy minden rendben és nincs semmi tennivaló). A legigazságossabb adónam... ahham.. egy kérdésem van csak. MIért van az hogy 27% ? És miért van az, hogy a Lölöféléék egészes biztossan mindent is visszaigényelhetnek ? A németeknél megnéztem a számla 90% 7% os ÁFÁ-t (MwSt) tartalmaz és csak 10 % mást. de az is csak 19% ha jól emlékszem. Emellett hányszor volt olyan, hogy te vagy bárki halandó polgár kapott vissza pénzt az adóhatóságtól ? Mert a hanyatló nem létező nyugaton egy olyan rendszeres, minta katalikusoknál a templobajárás. Lehet itt uszítani a népet, de az se téged se minket nem visz előre. Tedd fel magadnak a kérdést, hogy ma hol élnél inkább és vonatkoztass el a nagy magyar érzelmektől.
Nem szabad. Alapszabály, hogy Zorbánozol, fröcsögsz, elítélsz mindent ami nemzeti, gyalázod a hagyományt és a kultúránkat. Lefasisztázol nácizol mindenkit, aki szerint 2 nem van és devianciának tekinti a homoszexualitást. Lehetőleg gyalázd a legigazságosabb adónem (áfa) kulcsát, és persze éltesd kommunista többkulcsos szja-t. Nagyon gontos, hogy emellett sose gondolkodj el azon, hogy miért nincs egy darab alternatíva se, amire szavazni lehetne egy középen álló szavazónak, fogd az egészet Zorbánra és a NERre. Akkor jönnek a likeok.
Bivalyerős a forint, erről az jut eszembe, amikor egérke döngeti az elefántlányt a kókuszpálma előtt, az elefánt előrelép, meglöki a fát, erre ráesik a fejére egy kókuszdió és felszisszen. Mire az egérke, mi van picim fáj? Na kb. az egérke a magyar forint.
EUR/HUF
Sokszor foglalkozunk vele, gondoltam legyen egy ilyen topic is.
Szóval EUR/HUF.
308 átütésével szépen feljött már többször 314ig, de úgy fest itt mindig elakad, pedig a következő ellenállás 318 környéke lenne csak, mint történelmi csúcs.
Real:313 (ma volt 314,7 is)