Sokszor foglalkozunk vele, gondoltam legyen egy ilyen topic is.
Szóval EUR/HUF.
308 átütésével szépen feljött már többször 314ig, de úgy fest itt mindig elakad, pedig a következő ellenállás 318 környéke lenne csak, mint történelmi csúcs.
Ez annnyira mandineres ostobaság. Ha nem lopok, akkor gyalázom a nemzeti kultúrát? A legigazságosabb adónem? Hmm. A szegények adójának is hívják, ebből is látszik, mennyire igazságos.
Arányaiban a szegény többet adózik, más szóval százalékosan. Azzal meg ne röhögtesd már ki magad, hogy a nagy pénzekhez több munka kell, meg sok tanulás.
Persze, hogy örülök. Mindenkinek örülni kellene, kivéve persze a fentebb beszálló forintshortosoknak. Jól be lehet azonosítani őket, mivel ilyenkor inkább elbújnak 😆😆
Leginkább a shortos brigád miatt aggódom. Gézu se olyan lelkes a statisztikáival mostanság, mi lesz 370 alatt!? Szegény hevön se kap annyi forintot így, amennyit szeretne 😱😱
Szerintem nem hiszem ,hogy szóltam volna mikor lépek be! Kösz,hogy aggódsz,rendes tőled!:)Csak marad még valami lejjebbre is:) Mellesleg tartani nem kerül semmibe évekig ülhetek rajta: Bár tudom sajnos itt senki nem ért a pénzügyekhez:))) Csak aki 430-on szállt be és még mindig tartja:))
Csak ha valaki ennyire ostoba lenne: Fogyasztást terhelő adó a legigazságosabb, ezt kell magas kulccsal nyomni, míg a jövedelmet alacsonnyal, hogy ne menjen a borítékozás. Minél többet fogyasztasz annál többet dobsz be a közösbe. Minimálbéres link proli cibbony pl adózik 232000 után 34800 pénzt (de nagy eséllyel vannak kicsi cibbonyok így kb azt se.) + járulékok. Ha feléli egész nettóját, akkor fizet kb 33000 áfát. Míg aki tanult dolgozott felépítette magát: Keres mondjuk 600 000 bruttot, szja rogton 90000, nettoja jarulekok levonasa utan 400000. Tegyük fel megtakarít 100ast maradék után afa: 64000. Kérdem én ki is adózik többet? Hát nem a proli. Sem afa sem szja tekintetében. Viszont afa a fogyasztast bunteti, vissza lehet fogni ergo csokken az adoteher. Megtakarítas utan okosban kb nem kell adózni.
Erőltessék csak. 370-et le akarják törni. Ott beszálok, ritkán van ilyen lehetőség szerintem! Előbb-utóbb vissza kell térni a helyes útra:)) Gebasz lesz az erős Ft.
Aztán büszkék, hogy mekkora magyarok. Ma leginkább gazdasági és politikai bűnözők, csalók, ingyenélő járadékvadászok közül kerülnek ki a magyarságukra oly büszkék.
EUR/HUF
Sokszor foglalkozunk vele, gondoltam legyen egy ilyen topic is.
Szóval EUR/HUF.
308 átütésével szépen feljött már többször 314ig, de úgy fest itt mindig elakad, pedig a következő ellenállás 318 környéke lenne csak, mint történelmi csúcs.
Real:313 (ma volt 314,7 is)