Sokszor foglalkozunk vele, gondoltam legyen egy ilyen topic is.
Szóval EUR/HUF.
308 átütésével szépen feljött már többször 314ig, de úgy fest itt mindig elakad, pedig a következő ellenállás 318 környéke lenne csak, mint történelmi csúcs.
Megragadtad a lényeget.. A HSZ 80 % arról szólt , hogy miért vár EU pénz érkezést (mert hogy szerinte JÁR!!) , illetve ebből fakadóan Ft erőt, középtávon, te meg amikor megjegyzem hogy kik a hibásak azt emeled ki... értő olvasás, szövegértelmezés látom nem megy, ne ragadj ki részeket a szövegkörnyezetből, csak azt amire úgy gondolod tudsz egy frappánsat írni, hanem az egészre válaszolj ;) Én hiszek benned, hogy menni fog. SZÓVAL MIÉRT JÁR AZ EU-t TÓL egy megveszekedett garas is ezeknek a tolvajtöpörtyüknek ?
Megragadtad a lényeget.. A HSZ 80 % arról szólt , hogy miért vár EU pénz érkezést (mert hogy szerinte JÁR!!) , illetve ebből fakadóan Ft erőt, középtávon, te meg amikor megjegyzem hogy kik a hibásak azt emeled ki... értő olvasás, szövegértelmezés látom nem megy, ne ragadj ki részeket a szövegkörnyezetből, csak azt amire úgy gondolod tudsz egy frappánsat írni, hanem az egészre válaszolj ;) Én hiszek benned, hogy menni fog. SZÓVAL MIÉRT JÁR AZ EU-t TÓL egy megveszekedett garas is ezeknek a tolvajtöpörtyüknek ?
Lehet, hogy hemzsegnek, de ez a hajó elment, 89' környékén kellett volna... Szomorú , hogy így van, - sajnos felelősségre vonás semmilyen területen nem történt. Már kár ezzel foglalkozni.
Az ország érdekében ? Már megbocsáss de én egy banknak tartozok nem a magyar államnak (nekik a penitanciámat mindig leróttam, minden kiszabott adót befizettem) az én váltásom a mikotikus amőba ahhoz képest amit az MNB nyerészkedik egy egy megszólaláson, vagy mint amennyit bukik az ország a 18% on nem említve a szuperhatékony beruházásokat. Ez a tőleg nyílt gonoszság csak, hogy másnak rosszat akarsz. (kisember a kisembernek) Észrevehetted már, hogy én elsősorban a nép szemszögéből nézem a cselekményeket. Ebbe bele tartozol te is. És mind a ketten tudjuk, hogy itt(ott) jobb csak akkor lesz ha valami drasztikus változás jön, mert az út a semmibe vezet. Túl sok energiát fordítasz arra, hogy itt a fórumon kívánj mindenkinek rosszat ahelyett, hogy a fő problémát néznéd ami a kormány és a holdudvara.. Rogán Cecilia új nyaralója nem böki a csőröd ? Biztos lehetsz benne, hogy van benne az adódból, arról nem beszélve, hogy feketén indult az egész. Pont ezt mondtam hogy itt pont nem egymás ellen kéne acsarkodnunk (mindneki nyerni akar és ez aprópénz ahhoz képest ami a kormány rulett asztalán van. Itt mi csak veszíthetünk, mert a kormány a bank. )
Szerintem hagyjuk már ezt a személyeskedést mind a két oldalról, és fókuszáljunk inkább az EURHUF árfolyamra, és a kedves kormányunk / nagyobb gazdasági környezetre ami valójában mozgatja. Az hogy itt sarat dobálunk egymásra se nem viszi lejebb, se feljebb. Én továbbra is azt mondom (személyes vélemény), hogy jelenlegi helyzetben a Ft túl van értékelve (igen a 18% tartja) de funda alapon, gazdasági alapon a kormányunk és a külső hatások nagyon magasra mutatnak ami ha valami drasztikussan nem változik 2-3 éves távon meg fog indulni. Szerintem minimum látunk egy akkora gyengülést mint az elmúlt 5 év alatt, csak rövidebb időtávon.
látom neked ez a pálinkázás nagyon megy! Ezen kívül csináltál itt valamit? Eszetlen szövegeket bárki tud nyomni, de te kívételes tehetség vagy narancs :D
Tegyük fel, hogy 350 lenne. Az szerinted olyan erős volna 18% mellett? Én annak örülnék, ha 300 alatt lenne még mindig, cseh vonal mellett ott lennénk bőven. Különben is a FideSZMP mondta még ellenzékből, hogy amelyik kormàny alatt 300 feletti az euró, annak le kell mondania. Ja, jogy rájuk nem vonatkozik ez 434 Ft mellett sem?! Persze a csehekéhez hasonló sikerhez nem áruló, szándékos forintgyengítő, az embereket a magas inflàción keresztül meglopó gazdaságpolitikára lenne szükség. Sajnos ennek az országnak a legalja kommunista jutott igazi rendszerváltás nélkül. Hemzsegtek és hemzsegnek a Parlamentben a volt KISZ-es, MSZMP-s komcsik, valószínűleg az ügynökök is, különben nagykoalícióban miért takargatta volna az MSZP-SZDSZ is az ügynöklistákat? Erre más logikus magyarázat nincs.
EUR/HUF
Sokszor foglalkozunk vele, gondoltam legyen egy ilyen topic is.
Szóval EUR/HUF.
308 átütésével szépen feljött már többször 314ig, de úgy fest itt mindig elakad, pedig a következő ellenállás 318 környéke lenne csak, mint történelmi csúcs.
Real:313 (ma volt 314,7 is)