Sokszor foglalkozunk vele, gondoltam legyen egy ilyen topic is.
Szóval EUR/HUF.
308 átütésével szépen feljött már többször 314ig, de úgy fest itt mindig elakad, pedig a következő ellenállás 318 környéke lenne csak, mint történelmi csúcs.
Nagyon remélem, hogy elindulunk 350 felé, hadd olvassak sírós szövegeket. Mondjuk akkor sokan eltűnnének innen, ezt sajnálnám. géza és a többiek eszmefuttatása nélkül kevesebb a világ. 😔
Szép szép Jojo... Gyurcsány fáradjon el jó messzire ez tény. De egy szó megütötte a szemem a fröcsögésedben (12 év után ez nem más attól még igaz h nem alternatíva). JÁRNA? mond el kérlek mégis mi az a pénz az EU től ami JÁRNA?! az eddigieket ka gátlástalanul lopták és herdáltál számtalan a példa nem fáradok vele (Hadházi megteszi vagy Juhász P.) DE Szerinted ennek mocskos diktatórikus gittegylet #fidesz mégis miért JÁR? Bitó az Jár nekik nem még több pénz!
Ja és még 1 utolsó gondolat: a változás fájhat, a változás rizikós lehet, de ha nincs első lépés akkor sosem lesz változás. Egy zavaros átmeneti időszakból is születhet új és jó alternatíva.
Hagyjuk már ezt a Gyurcsány vagy Orbán b@romságot! Nem csak ezek vannak! Állítom ez a kettő összedolgozik, vagy Fletó ezzel védi magát... Mindenki tegye a szívére a kezét: ki vállalná szívesen az ellenzéki szerepet ilyen mocskolódó hatalommal szemben, hogy álhírek terjesszenek a családodról, rólad? Ebből kifolyólag örülni kell, hogy valaki vállalja és nem a kákán is csomót keresni. Véleményem szerint egy MMM+Momentum+Jobbik koalíció az egyedüli esélyes, a DK-t soha többé nem szabad bevenni. Jelenleg ezt látom alternatívának. Ugye Márki-Zay azt mondja, hogy ő kb ugyanazt tervezi csinálni, mint a fidesz gazdaságilag, meg közéletileg, csak tisztességes módon. Szívesen fogadom a javaslatokat természetesen. (Bocsi az offtopikért... talán este belefér)
Mondj jobbat' A DK amit Fletó vezet, aki saját maga szerint is hazudott éjjel-nappal és majdnem csődbe vitte az országot anno, és az IMF hiteleket is túl tólta. Szerintem nincs hiteles konkurenciája egyenlőre a mostani kormánynak(bár azt én is szertném), de ezt is megoldja az USA,. Mesziről könnyen belepozázik mások saját dolgába, ha az érdeke úgy kivánja. Nem sorolóm a példákat, mert túl sok van. A jelen kormánynak kibaszótt nagyon megvan kötve a keze jobbra-balra szerintem. A EU nem ad pénzt, pedig járni járna(persze ezzel zsarol minket, de ha mindent megteszünk akkor is ott a lengyel példa, (jójó de mégsem elég kifógás). valahonnan szerezni kell. . ha nincs felárral, de kell a műkődéshez, ha ez Kina akkor attól kérnek... Neked is ha hitel kell mész az egyikhez és ha nem ad,keresel másikatbés, ha sehogyse megy mész az úzsóráshoz..
Itt szerintem sokkal nagyobb gondok vannak, mint hogy ázsiai gyarmattá váltunk. Nem csak egy szlogen a "ki fog tanítani", hanem egy tényleges gond, vagy hogy tudunk majd háziorvoshoz bejutni 5 év múlva, mert szerintem konkrétan addigra összeomlik a rendszer, nézd meg a korfákat! Fentieken túl a Fidesz akkora lövészárkot ásott a magyarok közé, hogy évtizedekig tart majd betemetni. Elegem van az arroganciájukból, elegem van a plakátokból, elegem van a gyűlölet- és hazugságcunamiból (lásd Pl. Bayer és a Megafon)... élhetetlenné tették az országot ezekkel. Nem jó a korlátlan hatalom gátlástalan emberek kezében, és ha a változáshoz 500-as euró kell, akkor jöjjön, kibírjuk egy darabig.
Itt mindenki a Ft.gyengülésének örvend. Én örülök, hogy a nagy mélypontról tud erősődni(persze ha külföldön dolgoznék, vagy ha 400-ért vettem volna pöszén néznék!) Remélem sokak kedve ellenére itt is marad, vagy valami 8-dik csodaként még innen is fog még erősödni. Nekem az a jó, ha lényegesen olcsóbban tanuljatok és majd közben az árak is konszólidálódnak. Fletó már rég ettől is nagyobb gyarmatott csinálna a hazánkból. Nem mondom, hogy ez a kormány k.rva jó, de a Fletónál biztos..
EUR/HUF
Sokszor foglalkozunk vele, gondoltam legyen egy ilyen topic is.
Szóval EUR/HUF.
308 átütésével szépen feljött már többször 314ig, de úgy fest itt mindig elakad, pedig a következő ellenállás 318 környéke lenne csak, mint történelmi csúcs.
Real:313 (ma volt 314,7 is)