Sokszor foglalkozunk vele, gondoltam legyen egy ilyen topic is.
Szóval EUR/HUF.
308 átütésével szépen feljött már többször 314ig, de úgy fest itt mindig elakad, pedig a következő ellenállás 318 környéke lenne csak, mint történelmi csúcs.
Reggeli kávé helyett reggeli agyvérzés... Energetikai fejlesztések akkor lesznek ha jönnek az EU-s pénzek amiért a kormány olyan ésszerű kompromisszumokra is hajlandó, ami "jogalap nélküli" re mi mégis teljesítjük és ezen az apróságok a kormány már túllépett.. Ez nem vettem be reggel a gyógszerét... Ezek olyan látszat intékedések, remélem a nagy kipcsak harcosnak csak a fejét küldik vissza Brüsszelből mert véletlen baleset éri...
Ki merte jelenteni, hogy : " a másik a munkavállalóknak tett ígéret, az átlagbér szerinte meghaladta az infláció emelkedését" Mégis hogy ??? Illetve a nyugdíjasoknak hogy ? Abban már bele se megyek , hogy a KSH kosara mennnyire kamu, de ez már konkrétan nyílt hazugság... Lófaszt fedte le az inflációt, + beleszámoltak mindent, a rendőrségnek adott fegyverpénztől kezdve .... kamuisztán..
Előtte meg 1 százalékos évvégi infláról beszélt, véletlenül sem egyszámjegyűröl. :) Minden pénz kell az agyon szidott EU-tól, abból fog eljönni a kánaán. :)
Azt nem érti meg Madinhungary kolléga, ha "erős" a Ft, azt olyan győzelemként adja el a Fidesz, mintha feltalálta volna a bölcsek kövét. Az senkit nem zavar, hogy az infláció miatt a lakosság bele rokkan ? Hiteleseket is kimentik... MEGINT! és még mindíg folyik az ingyen pénz... Elfogult ....
Azt irja a hirtv n, hogy fontos bejelentesre keszul a kormany. Nem nez ki jol a forintnak, megint jon egy adag populizmus. Gondolom meg tobb sapka es uj kedvezmenyes hitelek, meg ingyen sor
Értem, hogy szeretnéd, hogy erős legyen a Ft, de azzal is tisztában vagy, hogyha nem romlik el annyira a helyzet akkor O1G örökké a nyakunkon marad. Ennek kellene annyira örülni ? Mert, hogy a kettő közt van párhuzam az tuti.
Semmi köszönet nincs benne ha ez a gyökér megvéd bennünket Brüsszelben. Addig jár oda "megvédeni" bennünket, amíg megtalálják a módját hogy többet ne kelljen neki Brüsszelbe menni.
EUR/HUF
Sokszor foglalkozunk vele, gondoltam legyen egy ilyen topic is.
Szóval EUR/HUF.
308 átütésével szépen feljött már többször 314ig, de úgy fest itt mindig elakad, pedig a következő ellenállás 318 környéke lenne csak, mint történelmi csúcs.
Real:313 (ma volt 314,7 is)