Sokszor foglalkozunk vele, gondoltam legyen egy ilyen topic is.
Szóval EUR/HUF.
308 átütésével szépen feljött már többször 314ig, de úgy fest itt mindig elakad, pedig a következő ellenállás 318 környéke lenne csak, mint történelmi csúcs.
köszi, hogy szépen megfogalmaztad, sajnos nekem már nincs türelmem leírni 100x , mert folyamatosan csak habzó szájjal nekiugranak annak, aki máshogy gondolja mint ők ;)
Mi tart vissza a 3 gyerektől ? . Nyugi! A mercedesnél pl. megvan a gyermektelen sor melósnak is 400-450 nettója. Igaz több műszakban, de összejön. Plusz a bónuszok (13. havi, cafetéria. stb) és ki is jön az 500 nettó. . Ráadásul a mercedes fizet minden dolgozójának bruttó 870 ezer forintos bónuszt is. Az is 50-70 eFt nettó havonta. --------- Aki ma egészséges felnőttként magyarországon nem szed össze havi 500 nettót. Az nem is akar... túl kényelmes és inkább siránkozik. Ennyi.
Félreértesz. Nem örökös forinterősödést várok, hanem 380 alá erősödést. Egy darabig tartaniuk kell a 18 % kamatot, az infla most az elsődleges. Ehhez kell az erősebb forint. Plusz egy kitörés visszateszt is kell chart alapján. Minden adott egy 370-380 közti euróhoz. Hogy ott mi lesz, az már egy új szitu.
Remélem azért alaposan elolvastad a belinkelt cikket?! Egy átlagos autóipari dolgozó szakképesítés nélkül AKÁR nettó 300 ezer forintot is keresHET Magyarországon a belépés után, ami különféle adókedvezményekkel, családi támogatásokkal meghaladhatja az 500 ezer forintot is. Nos tudod hogy lehet a nettó 300-ból (ami bruttó 500, tehát ennyivel veszik fel az embert) majdnem mind az 500-at kézhez kapni? Úgy hogy van 3 gyereke a dolgozónak,, most házasodott össze, szakképzettséget nem igénylő munkakörben dolgozik hivatalosan is, és a gyerekek után ő veszi igénybe az összes támogatást (még a családi pótlék is az ő nevére érkezik), akkor kap kézhez 484 ezer ft-ot! Sőt, ha 4 gyereke van a dolgozónak, akkor már 533 ezer nettót kap a 500-as bruttójára. Nos, felteszem a kérdést, hogy kinek, hány embernek van ma 3-4 gyereke ebben az országban?
Valoban Uk ban nincs ingyenebed es ha van gyereked az fizetes kemenyen, nekem van 2. De igazabol nekunk Itt van a jovo, a gyerekeim egy angol diplomaval barhol el tudnak helyezkedni. A barataid valoszinu lowpay minket vegeznek. Mi nem panaszkodunk mondjuk, mi keresetunk magasabb mint az atlag
mert semmit sem ér a sok pénz és a jó színvonalú szolgáltatások, nyugodt környezet, stb. ha nincs aki a gyerekfelügyelettel, bevásárlással, lelkileg, stb. segítsen... rokonok nélkül borzasztó tud lenni.
akkor meséld már el, hogy az én haverjaim miért szenvednek GB-ben gyerek mellett? konkrétan semmi pénzük és 7/7 dolgoznak, akkor melyik a kamu Gézum? én 8,5 évet éltem kint, heti szinten beszélek velük....
mind a 2 gyerek korom óta ismerem, voltam is náluk, azóta is hívtak, h menjek többet... láttam amit láttam... megmutatta a portfolióját is amibe 2x ezer euró felett tett be és éppen akkor több ezer eurós lejtmenetben volt, de nem aggódott...
az egyiknél van gyerek és kutya is... a gyereket is vitték magukkal... ja és 3 év után idén haza is ellátogattak... sőt van lakóautója is, mert vett egyet covid idején, hogy írországban utazgassanak. és vett egy telket is mexicóban majd 40e euróért, mert ott tervezi idős korára a letelepedést. Nincs HUNvágya ... nem mindenki mosogat kint sem
ezt az orosz dolgot sem értik sokan szvsz. Lehet itt kardoskodni, de kérlek mondjátok már el, hogy honnan jönne a gáz és olaj ide hozzánk? Ez idő míg levállunk az orosz energiacsöcsről (és igen, már rég le kellett volna, ezt is elcseszték) de ez nem változtat azon, hogy most nincs máshonnan. Ezért Vitya szektavezérnek nincs más választása, mint hogy hintázzon, ez van, benézte....
Ööö te ezt honnan tudod kire szavaztam? Én az az irásáidból látom nagyon értesz a befektetésekhez,rengeteg pénzt keresel,de még ,hogy azt is látod kire szavaztam döbbenetes:)))) Legközelebb rád sza vazok egy ilyen emberre van szüksége az országnak:)))) De te ezt biztosan tudtad előre!
mit ér a több, ha kevesebbet ér? A beadott vakcina az infla ellen nem annyira hatott, mint a mini szterelnö kúr gondolja... túró rudi 51g 299 előre nem hátra!
EUR/HUF
Sokszor foglalkozunk vele, gondoltam legyen egy ilyen topic is.
Szóval EUR/HUF.
308 átütésével szépen feljött már többször 314ig, de úgy fest itt mindig elakad, pedig a következő ellenállás 318 környéke lenne csak, mint történelmi csúcs.
Real:313 (ma volt 314,7 is)