Sokszor foglalkozunk vele, gondoltam legyen egy ilyen topic is.
Szóval EUR/HUF.
308 átütésével szépen feljött már többször 314ig, de úgy fest itt mindig elakad, pedig a következő ellenállás 318 környéke lenne csak, mint történelmi csúcs.
A Uk miatt aggodom is, volt egy par populista PM, es a piac buntet. Hidd el otthon is fog buntetni , hiaba biztok mindig a sunyogasban, mutyiban. Lassan szint kell vallani.
tavaly őszre a megeggyezést vártuk, ami meg is történt. Dehogy lesz itt venezuela, 1,5 éve várjátok a totális összeomlást itthon, csak érdeklődés hiányában mindig elmarad. Te meg inkább a UK miatt aggódj, miután elfogyott 5 miniszterelnök és a brexit miatt komoly gondban a gazdaságuk. De várd csak az összeomlást itthon kintről :D
Azt így hogyan fogják kommunikálni a nagy Brüsszel ellenes honvédő háborúban? Lehet az ovisokat majd átműtetni? :D Egyébként szerintem mint Putyin kémje és Orbán, mint beépített embere nem sok jóra számíthatunk. Ha igen, akkor tényleg nem ér semmit az EU.
Nyilván, ha minden cikkre összeomlana, már 1000 lenne. Majd megszólal valamelyik hasznos hülye. Amúgy nem lehet végtelenségig 18% az irányadó alapkamat. Illetve ha majd nem csorognak az EU pénzek és rájönnek, hogy itt már nem számolnak vele. Majd bocsájtunk ki pandakötvényeket.
EUR/HUF
Sokszor foglalkozunk vele, gondoltam legyen egy ilyen topic is.
Szóval EUR/HUF.
308 átütésével szépen feljött már többször 314ig, de úgy fest itt mindig elakad, pedig a következő ellenállás 318 környéke lenne csak, mint történelmi csúcs.
Real:313 (ma volt 314,7 is)