Sokszor foglalkozunk vele, gondoltam legyen egy ilyen topic is.
Szóval EUR/HUF.
308 átütésével szépen feljött már többször 314ig, de úgy fest itt mindig elakad, pedig a következő ellenállás 318 környéke lenne csak, mint történelmi csúcs.
petike is elkezdte tomika után az érzékenyítést, utalva persze brüszinek, tomika reggel, majd rögtön petike, hogy igen a britek, milyen okosak. na de kérem. ne hasonlítsuk magunkat a britekhez, hozzáteszem ők is nagyot optak csak nincs róla szó.
azt mondta a deutsch h az eu pontjai csak politikai nyomásgyakorlás...és mi van ha az? miért ne lehetne? a rossz tanulót is igyekeznek motiválni. ráadásul is low hanging fruit is lenne...látható szép jutalom. csak nem a rossz tanulónak. hanem a rossz tanulónak aki akar, igazán akar, nem puskázva akar.
Hát lehetne de szerintem nem lesz. Mert az EU érdeke az hogy érezzék az emberek hogy milyen döntéseket hoz a kormányuk.. Nagyon nem szimpatizálnak Orbánnal.. Nem véletlen várták ki a szavazás végét nálunk.. A kormánynak meg nem célja mert ugye nem lehet "hozzányúlni" nekik a hitel kell.. Szvsz nem kapjuk meg most tuti a pénzt, a kormánnyal meg megállapodás se igen lesz.. Később mi lesz nem tudni.. Ezek inkább kiléptetnek minket mintsem hogy nekünk jöjjön a lé helyettük..
Bár voltak erre nézve EP javaslatok, de szerintem a következő költségvetési ciklusban erre még nem sok lehetőség van (biztosan rajtunk kívül is vannak kormányok, akik nem preferálnák), de lehetnek azért megoldások. Főleg az újjáépítési alap kapcsán lehetett volna még többet elérni.
Abszolút egyetértek, a kormány megkerülése az EU-s pénzek kiosztásánál erősen triggerelné Viktorékat, én is ezen az úton mennék tovább, ha EU lennék. Bár akkor lehet, hogy inkább lemondanának erről is, minthogy az ország pénzhez jusson.
Én azt se írtam, hogy vége az EU-nak. Én annyit írtam, hogy amennyiben az EU hagyja magát zsarolni, akkor folytatja ugyanazt a buta politikát, mint idáig. És az az EU további lassú leépülése lenne.
EUR/HUF
Sokszor foglalkozunk vele, gondoltam legyen egy ilyen topic is.
Szóval EUR/HUF.
308 átütésével szépen feljött már többször 314ig, de úgy fest itt mindig elakad, pedig a következő ellenállás 318 környéke lenne csak, mint történelmi csúcs.
Real:313 (ma volt 314,7 is)