Sokszor foglalkozunk vele, gondoltam legyen egy ilyen topic is.
Szóval EUR/HUF.
308 átütésével szépen feljött már többször 314ig, de úgy fest itt mindig elakad, pedig a következő ellenállás 318 környéke lenne csak, mint történelmi csúcs.
a lengyelek előrébb tartanak? miben, pont az a baj, hogy semmit nem csináltak csak ígérték. Itt meg úgy kapkodnak a fiúk, hogy 1 hét alatt átvertek mindent a parlamenten :D lehajolnak ezek az apróért, a lengyelek semmin nem változtattak csak beszéltek eddig...
az elorebb jaro lengyeleknek se megy a penz, akkor ide miert? most, hogy a nemet parlament is ellene szavaz es hangosan nyavajognak a nemet multik? megdobbennek, ha jonne a penz iden
Mifelénk simán megcsinálják hogy a kicsomagot, aláírósat ki sem hozza csak az értesítőt hogy "küldenénye érkezett". Látom a kamerán meg sem nyomta a csengőt csak bedobta a cetlit, és ha reklamálsz "nem voltál otthon". Ha nagyon reklamálsz visszaküldi hogy "nem kereste" - aztán jön a kézbesítési vélelem.... Ne már 10 km re kelljen menni sorban állni ! Normálisak ezek? - minden fas.sággal nem tudok ügyvédekhez szaladgálni az igazamért, pedig a probléma csak több lesz ezekkel a "szolgáltatásokkal" így.
Semelyik hírportál nem ír semmit, csak a Gulyást. Arra már írják, hogy a kisbolt-program lesz, meg a Palkovics-csere. Szerintem nem EU-pénz. Annak bejelentését OV nem engedné át másnak!
Nem elég a Gulyás, a Szíjjártó is megszólal? Brüsszelben mi történhetett, kiléptünk az EU-ból vagy kirúgtak bennünket? :) Isten irgalmazzon a forintnak. :)
Most nézem a királyit... a sarokban ki van írva, hogy "Hamarosan élőben: Szijjártó Péter tájékoztatója Brüsszelből" Most még ez is?! Vagy szokásos M1-baki?
LOL. már ideges voltam mikor gépeltem meg fórum motor semmit se akart elfogadni , elgépelés.. menny szeretne lenni, de persze roncs kikötő is lehetne :D
EUR/HUF
Sokszor foglalkozunk vele, gondoltam legyen egy ilyen topic is.
Szóval EUR/HUF.
308 átütésével szépen feljött már többször 314ig, de úgy fest itt mindig elakad, pedig a következő ellenállás 318 környéke lenne csak, mint történelmi csúcs.
Real:313 (ma volt 314,7 is)