Sokszor foglalkozunk vele, gondoltam legyen egy ilyen topic is.
Szóval EUR/HUF.
308 átütésével szépen feljött már többször 314ig, de úgy fest itt mindig elakad, pedig a következő ellenállás 318 környéke lenne csak, mint történelmi csúcs.
A szívásból is megárt a sok. Bezártam kis nyerővel. Nem ért ennyit a dolog, a bővítéssel már elég sok pénz állt a pozícióban, ahhoz képest minimális nyereséget hozott. Mondjuk ha minden nap keresnék annyit, akkor abból azért megélnék. Most kivárás. Kamatdöntés után újabb kör, vsz. EURUSD-ben is. Én esésre tippelnék, szerintem az EKB nem szigorkodhat.
Törölt felhasználó2022. 10. 27. 12:20
Na ez még csak 409 usdhuf, majd 420-nál nézem mi legyen:)
A grafikonon a kötésnap szerint szerepelnek az ügyletek. Tehát a sok megnyitott short-nak csak egy kis része zárult, a nagy része továbbra is nyitva van. A cikkben is említik, hogy ez azt jelenti, hogy már nem várható újabb nagyobb adag nyitása.
Úgy néz ki, nem igazán éri meg Putyin f*szát sz*pni kormányunk és vezérünk szétbotoxozott szájával: "Közel 50 pénzintézetet helyezett tiltólistára Putyin, köztük van az OTP leánybankja is"
Várjuk meg az EKB döntést. Az is lehet hogy nem emel, hiába veszi biztosra a sajtó. Ők is tudják hogy az adós országok ezzel nehez helyzetbe kerülnek. Én kíváncsi leszek. Az is lehet, csak épp vissza húzzák a csúzlit és onnan fog kilőni.
EUR/HUF
Sokszor foglalkozunk vele, gondoltam legyen egy ilyen topic is.
Szóval EUR/HUF.
308 átütésével szépen feljött már többször 314ig, de úgy fest itt mindig elakad, pedig a következő ellenállás 318 környéke lenne csak, mint történelmi csúcs.
Real:313 (ma volt 314,7 is)