Sokszor foglalkozunk vele, gondoltam legyen egy ilyen topic is.
Szóval EUR/HUF.
308 átütésével szépen feljött már többször 314ig, de úgy fest itt mindig elakad, pedig a következő ellenállás 318 környéke lenne csak, mint történelmi csúcs.
Kerdezd meg a bankot? Szabad felhasznalasu jelzaloghitel.nem egy ismerosomwvett fel mostanaban 7-8 % al , de ha a havi jovedelmed magas meg mindig van ilyen kamattal,
Ugye nem gondolod, hogy bármelyik bank fog adni neked hitel 6%-ra, amikor beteszi a pénzt az MNB-be és kap 18-25%-ot O/N betétre? Ezek a hitelek max papíron fognak létezni, esetleg egy-két NER gecinek
Az a baj a jelenlegi megszoríások elmebeteg módon vannak kivitelezve, 18 fokban ülő munka / oktatás már társadalmi oldalról is hatalmas ellenállásba fog ütközni. Főleg hogy előtt olvastam hogy nem használt helységek / hétvégén 15 fok csak... Ez szigetelés nélkül a totális baromság mert hétfőn, jóval nagyobb energia kell felfűteni a kihült falakat mint ha hétvégén is temperálná... dehát megint brute force volt a döntéshozás semmiféle energetikai tanulmány nélkül...
EUR/HUF
Sokszor foglalkozunk vele, gondoltam legyen egy ilyen topic is.
Szóval EUR/HUF.
308 átütésével szépen feljött már többször 314ig, de úgy fest itt mindig elakad, pedig a következő ellenállás 318 környéke lenne csak, mint történelmi csúcs.
Real:313 (ma volt 314,7 is)