Sokszor foglalkozunk vele, gondoltam legyen egy ilyen topic is.
Szóval EUR/HUF.
308 átütésével szépen feljött már többször 314ig, de úgy fest itt mindig elakad, pedig a következő ellenállás 318 környéke lenne csak, mint történelmi csúcs.
Mi történt? OV coming out-olt? Vagy valakivel összebratyizott Brüsszelben (mert most kint van)? Na most van a dilemma: vegyek már vagy lemegyünk 400-ig is? Ezek mindig tudnak meglepetést okozni.
Szerintem meg 390 alá nem engedik... a 400 a cél szerintem +-10Ft. 390 alatt már az export eredményen rontanak... többször gyengítették már vissza 393 környékéről szándékosan...
Azért azt is vedd figyelembe, hogy a másik oldalon meg elég sokat nyernek az árfolyamon a fizetési mérleg hiány fedezésekor azzal, hogy lejjebb szorították...
Tegnapi napon a betett 1513MRD Ft-ra az MNB kifizetett csak tegnap 800 millió Ft-ot a bankoknak. Azért ezt finanszírozni egy élmény lesz. Nyilván ha emelkedik a napi összeg, akkor elérheti napi 1MRD-ot is a kamat. Persze, ezt 18%-on. A kamatsáv felső határa amit nyitottak az 25%. Égetik a pénz rendesen.
Törölt felhasználó2022. 10. 20. 16:21
Le lesz törve az infla kerül amibe kerül 400-380 között fogják tartani az a tippem de lehet 370-380 körülre teszik, hogy biztos ne generáljon inflát a FT gyengülés pluszba..
EUR/HUF
Sokszor foglalkozunk vele, gondoltam legyen egy ilyen topic is.
Szóval EUR/HUF.
308 átütésével szépen feljött már többször 314ig, de úgy fest itt mindig elakad, pedig a következő ellenállás 318 környéke lenne csak, mint történelmi csúcs.
Real:313 (ma volt 314,7 is)