Sokszor foglalkozunk vele, gondoltam legyen egy ilyen topic is.
Szóval EUR/HUF.
308 átütésével szépen feljött már többször 314ig, de úgy fest itt mindig elakad, pedig a következő ellenállás 318 környéke lenne csak, mint történelmi csúcs.
Nem muszáj kivezetniük, bármikor korlátozhatják a befogadott mennyiséget. Ahol ezt megteszik, ott van az árfolyam céljuk (persze tudom, állítólag 10 éve nincs nekik olyan).
Nem hiszem, hogy a közeli jövőben kivezetnék, annak olyan üzenete lenne,mint amikor bejelentették, hogy befejezték a kamatemelési ciklust. Csökkentést, finomhangolást várnék és bár mint mondtam, kár találgatni, én a 400-at korainak látom.
Kezd megint érdekes lenni a forint. Kellemesen lehetett keresni az utóbbi 1 hónapban.. Stratégia továbbra is pénzpiaci alap forint traddel. Sok nyerőt mindenkinek.
400 egy üveg fal volt a felé nem mehetett volna mégis megtette.. Ha le akarjuk szorítani az inflát 400 alatt kell tartósan tartani szép kerek szám de kb 380-400 as új sáv fog kialakulni vagy talán 370 ig is leengedik.
EUR/HUF
Sokszor foglalkozunk vele, gondoltam legyen egy ilyen topic is.
Szóval EUR/HUF.
308 átütésével szépen feljött már többször 314ig, de úgy fest itt mindig elakad, pedig a következő ellenállás 318 környéke lenne csak, mint történelmi csúcs.
Real:313 (ma volt 314,7 is)