most jöttem ki épp erste bankból. az egész rendszer lehalt, semmit sem látnak a fiókban, csak parancssor fut.. remélem ez a kereskedést nem fogja érinteni.
köszi az észrevételt. hát nem tudom, érdekes, miért jó szerintük a 18.00-t figyelembe venni.. de gondolom ez csak egy álom, hogy egyszer valami real time cuccot lásson az ember.. :)
kerdes, hogy mihez képest záró? a piac zárásakori, vagy a rendszer lezárásakor.. nem mindegy a chart alapján valószínűsítem, hogy a 18.00 órás árfolyamot veszi alapul. sok minden nem tiszta néha..
Eddig azt hittem az Erste éjjel rendbe rakja a számlákat és mutat előző napi real értékeket (ha már nem tartunk ott a 21. században, hogy képes legyen real time egyenleget mutatni, mint sok más szolgáltató), viszont most látom, hogy az amerikai részvényeimet 385,25 -ös dollár árfolyamon tartja számon.. miközben annak pénteki zárója mondjuk kb. 388,7.. elég idegesítő, hogy emiatt még napi szinten sem lehet normálisan látni az egyenlegem alakulását..
csodas volt, hogy ma amikor a tkom elerte a maxot, a jegyzok kialltak a certikbol, hossszuuu percekig.. nem lehetett eladni.. de az is erdekes volt, hogy valaki a jegyzo arfolyaman tett be aldast, vetel is lett volna ra, de csodak csodaja nem teljesult, pedig volt jegyzo.. szar egy rendszer..
ERSTE NetBroker
A telefont nem veszik fel!!!