Csak hogy a topicnal maradjak, sajnos/nem sjanos en is erste netbrokernel vagyok (volt randomos), es egy egyszeru forentend feature (ami nem igenyelne kritikus bakcend modositast), a certifikatok oldal leszurese egy adott szabadszavas inputtal. pl. le akarom szurni az osszes otp tl-t, akkor beirom hogy otptl es csak azon jelennek meg.
Igen proban meg tudom csinalni aszurest, mert olyan windowokat rakok ki amit akarok a feluletre, de a sima webesnel egy feature megirasa remegyszeru (csak html+js, kb kozepiskolas osszedobja a kodot).
Nah ezt csak azert irtam le, mert ilyen tipusu feature-k javitjak nagyban az UX (user experience-t). Mar ott ahol adnak erre. Itt nem - lasd az elozo posztomat.
Igen proban meg tudom csinalni aszurest, mert olyan windowokat rakok ki amit akarok a feluletre, de a sima webesnel egy feature megirasa remegyszeru (csak html+js, kb kozepiskolas osszedobja a kodot).
Nah ezt csak azert irtam le, mert ilyen tipusu feature-k javitjak nagyban az UX (user experience-t). Mar ott ahol adnak erre. Itt nem - lasd az elozo posztomat.
ERSTE NetBroker
A telefont nem veszik fel!!!