Ezt a fórumot azért hoztam létre hogy a régi Estmédiások tudjanak beszélgetni trollmentesen.
Nem felbeszélő fórum,de sok régi tagunk visszavonult a lebeszélő trollok miatt.
Előre szólok aki trollkodik vagy siránkozik az válasszon másik topikot.
"A Konzorcium vezető, a Delta Systems Kft. és más konzorciumi tagok által alkotott
konzorciumot mindkét részajánlati körben" Szoval van a vezeto akik ala bevannak sorolva a tagok mint a delta is szoval a delta megint egy megbizotnak a megbizotja? xD Ebbol megint nem sok esik le nekik valoszinu.
Nagyon szerényen számoltad 🙂 Alsó telok ami ütés víz por álló stb 50 70,kozep 80 140 között a felső 150 300 ig vannak kb. Szvsz van az vagy 10 miliard összesen hanem több.
Ez a pár Don már olyan régóta gruppenezget és még semelyik nem unta meg a BANÁNT? Szet gruppeneztek már egymást a vezérlőbe a donok meg a befektetőket is vizuálisan digitálisan, szvsz. Nagy urologosuk ezek! Lehet havonta 10 15 Ft sávot húznak rajta! Nem befektetési!
Tőzsdeérettség vizsgálat?? :)))) Kuszaszemnek tudtam, hogy rég elgurult a gyógyszere, de ez kész röhej!! A részvényesek tőzsdeérettségét nem akarják megvizsgálni? Jó, hogy az ivarérettségünket nem vizsgálja meg a szaros MNB. Persze, azt kurvára nem vizsgálja a dilettáns MNB, hogy milyen érdekkör tartja ennyire lenyomva, manipulálva az árfolyamot. Miközben sorra nyeri a közbeszerzéseket ez a szaros Delta.
Köszi. Remélem ezek a f@szogányok qrva nagyot akarnak villantani hamarosan mert ez 60-70 közti szint lóf.... Vagy az MNB ennyire vigyáz ránk nehogy idő előtt nyugdíjazhassuk magunkat???
szép vaze ,jo hir azt jonapot,tiszta opus most,komolyan odamegyek és bevezettetem a részvényeket ,a többit is elvezettetem,nem a börtönbe ,hanem innen a földröl
Delta Szekta
Nem felbeszélő fórum,de sok régi tagunk visszavonult a lebeszélő trollok miatt.
Előre szólok aki trollkodik vagy siránkozik az válasszon másik topikot.