Ezt a fórumot azért hoztam létre hogy a régi Estmédiások tudjanak beszélgetni trollmentesen.
Nem felbeszélő fórum,de sok régi tagunk visszavonult a lebeszélő trollok miatt.
Előre szólok aki trollkodik vagy siránkozik az válasszon másik topikot.
Borzalom. 2011 körül akartam venni 3 lakást. Úgy voltam vele kis kenyérre sóra mindig hoz, tudni illik h árába soha nem veszek semmit csak áron alul, természetesen kivételt élvez az est delta😂 7 be voltak 2.5 - 3 szobás lakások itt nálunk. 5.5 ígértem be darabjaert. 6 ba adtak volna, azt hittem meglesz az, de nem lett! 3 x tiszta profit lett volna. Nekem az est delta kellett, más szoba se jöhet! 😂 Ha lenne bónusz gubam most, akarmekkora genny láda ez a papír, simán vennék mert nyilván előbb utóbb nem ennyi lesz. Ez nem befektetési. Aki most itt vesz az szerintem dupla de triplát könyvelhet előbb utóbb.
Attol függ honnan nézzük az ingatlan menetelt, ha 10 évről akkor az durván 3 - 4 x volt. Megeszi a fene ha annyit nem menne.. És az az igazság hogy az egy semmi kuka annak aki évekről van benne. Évekig nyelte a jó időt a "semmiért akkor kb " Bár mivel nagy a kockázat hátha nagy lesz a vége is. Majd alakul ez lassan. Szvsz kevesebb van már hátra mint amennyi benne van😂
A kis Liogecz Mocsok szűkös a menekülő út, nekünk meg egyre kevesebb időnk van. Borzalom lenne ha januárig semmi nem lenne, de az az igazság szvsz a 150 és a 200 is borzasztó lenne januarig(többször leirtam a pénz értéke miatt vs évek ) Igaz 200 nal azért finomabb lenne tanyazni.
Delta Szekta
Nem felbeszélő fórum,de sok régi tagunk visszavonult a lebeszélő trollok miatt.
Előre szólok aki trollkodik vagy siránkozik az válasszon másik topikot.