Sampipi2

Regisztráció: 2020-05-15 16:10:06

Hozzászólások száma: 3 050

Utolsó hozzászólás: 2022-09-23 16:17


Tapasztalat: 4
Aktivitás: 3
Népszerűség: 4

felfüggesztés(ek):

Moderáció:
Felfüggesztés a "Delta Szekta" topikban - 2020-07-31 20:20-ig (2 nap, 0 óra, 0 perc)


A moderálás a "Delta Szekta" topik #33053 sorszámú hozzászólása alapján történt.


A moderátor indoklása:
Ne haragudj de muszáj volt moderáljalak mert amit művelsz az utóbbi időben az nem elfogadható itt a fórumon.
Te írtad valakinek,hogy nyaralsz,akkor nyaralj,pihenj,és ha lenyugodtál akkor gyere vissza!
Moderáció:
Felfüggesztés a teljes fórumból - 2020-09-13 12:30-ig (3 nap, 0 óra, 0 perc)
A moderátor indoklása:
személyeskedés
Moderáció:
Felfüggesztés a teljes fórumból - 2022-07-14 15:37-ig (2 nap, 0 óra, 0 perc)
A moderátor indoklása:
Személyeskedés

utolsó 20 hozzászólás

Delta Szekta péntek, 16:17
Azt mondta ma Szegeden a Varga ,hogy belefogunk harapni a szarba 💪😂
Azaz bő egy év infláció és recesszió ami most októbertől kezdődik ,ami 23 utolsó negyed évéig tart (okt nov dec)és 24 be várható hogy kezd vissza állni minden .
Véletlen lenne hogy már 19 be a delta címeres legényei 24  es évet lőtték be, es ezzel párhuzamba a lockupot “meghamisították “ ami pont jövő ősszel jár le ?(23 utolsó negyedévében amikor talán megáll az egesz őrület a világba )
Delta Szekta szerda, 15:22
Doc ,mennyit indokol szerinted ez a nettó profit  ,amikor azt mondod ,hogy nem indokolt a 40 Ft?- annak a képletnek tudatában hogy nettó eredmény /részvény szám ,tegyük fel 15x,az nálam 39 Ft durván .(ezt meg együtt számoltunk ha emlékszel ra ) vagy van valami másik manőver is amivel lehet kalkulálni?
Az intézmények meg jobb ha később veszik szvsz , mert amikor azok már veszik ,ott már elvileg nincs sok a papírba felfelé .(tévedés joga fenntartva )
De nekünk ott már adni kellenne ,szval szerintem ne nagyon vegyek itt 😂 de aki okosabb tapasztaltabb  nálam szívesen meghallgatom mit mond erre a két elméletre .
Sztem most van az,hogy hivatalosan tamadhatatlanul a cég az árfolyam egy színten van ,és viheti bárki ezen a szinten ,azaz 39-40 között aminek mindenhogy megágyazott már Szvsz
(Ha emlékszel 37,2 körül mondtam akkoriba )
Delta Szekta hétfő, 14:15
Brutal durva lenne ha közgyűlés ig az árfolyam továbbra is itt maradna (képesek ra 😃),oda már tényleg gyomor kell nekik hogy ennyi idő után ilyen árfolyam mellett kiálljanak az emberek ele.
Joker ; az en emlékezetem szerint így nezki a dolog,de aki jobban tudja írja vagy pótolja .
Van 125 az a deltae azon nincs lockup-abból Fercsinek van 50 m opciós játéka .(kvazi a deltae ceget bármelyiket bárki vihetné úgy hogy nincs lock up rajta )
És van a 158 m db lock up 
Abból a felet lehetett már adni ,a másik felet jövő október tol .
A 158 m papírból kb 120 milliónak van hivatalos gazdája amiről mi legalábbis en tudok.30-40 m db papirnak nincs gazdája ,lóg a levegőbe ,azaz van csak nem tudjuk hol.
A lock up ra visszatérve nekem aztán fogalmam sincs hogy azon belül ki adhatja vagy ki nem vagy hogy volt megebeszelve ,de berkinek és doczinak cégen keresztül van a legtöbb papír ha jól emlékszem .
Delta Szekta hétfő, 13:28
Egyébként TE  az egyik legrealisabb ember vagy és legrealisabb szemüvegbol nézed az egeszet évek óta ,se fel -se le,mindig a frankó ,remelem találkozunk személyesen is . 
Delta Szekta hétfő, 13:19
Igen igazad van,pontosan így történt . Az ember legalábbis en ,realista vagyok a papirral . 
A lehető legrosszabb időszakba voltunk ebbe a papírba . De a cég rendesen rátett pár lapáttal ,ezért ami ésszerű és logikus (és nem is álmodozás )lehetne az sose jött be . 
Arról ne is beszéljünk hogy a lockup papírokat hogy megvaltoztattak.
pár srác akivel  tartom a kapcsolatot privatba ,azoknak is mondtam ,hogy elfogyott az idő  nálam,nincs már hova mire tolni legalábbis nekem ha ez ebben az évben határozottan nem mozdul meg ,komolyabban árfolyamban és cégen belüli történésekbe ,en el is engedem jó esellyel a dolgot. Volt mindig valami kapaszkodó de már csucskos 😃
Egy biztos ,amit a ceg csinál vagy amit szeretne csinálni az egyértelműen a jövő ami már a jelen.
Az hogy nekünk jut belőle vagy nem az egy más kérdés sajnos ,de az amit csinálni akarnak ha ez tényleg úgy marad (nem változtatnak profilt )egyébként teljesen rendben van szvsz,gondolok itt okos város ,ipar stb stb tudod mik azok.
Itt egy a lenyeg jut nekünk is vagy nem röviden tömören 😃
(Nekem határozott iránymutató lesz hogy mi marad a kasszába megint )
Amit pedig lentebb írtam ,az nálam kb az utolsó privát kis várakozásom és kifujt .okt-marc
Delta Szekta hétfő, 12:23
Valoszinu igen . Viszont azok a cégek ,legalábbis a fele elég bika cégek világszinten ,és nem hinnem hogy random választottak ki ezeket a cégeket egy iylen beszélgetős műsorra ,sokkal inkább gondolnám azt hogy közös munka már lehet vagy lesz a jövőben velük .
Aruba IBM zebra veeam vmware fortinet ezek brutal jó és nagy cégek ,nézzetek meg melyiknek mi a területe es a delta mit nyert el vagy mivel foglalkozik elmondásuk alapján . Nem rossz ez az összejövetel csak jó lenne pár Ft ot keresni is mostmár nekünk is 😃
Delta Szekta hétfő, 12:09
Vegulis csak átcsöveztünk pár napot páran  😂
Doc; megba@na a fene ha esetleg jövő ősztől kezdenek ezt az egeszet csinálni és addig itt lenne az árfolyam! 
legrosszabb forgatókönyv szerintem max az hogy mindent lassan meg csinálnának őszig amíg lekerül a lock up ,de az árfolyam mondjuk egy 100 Ft on lenne tartva addig . 
De sztem sokkal életszerűbb az ,hogy mire lejár a lock up addig minden a dombon legyen.
Bár ésszerű eletszeru dolgokat egy lapon említeni a deltaval meredek  😂
Delta Szekta hétfő, 11:54
Teljesen jó brigád cégek vannak felsorolva ,inkább azt mondanám ,hogy  nem 22 en fog megszületni a Jézuska esetleg ha valaki arra várt volna 😃
Ugye azt közöltek ,hogy bumix bux likvid premium .
Na bumix pipa ,jövő marciusba kerülhetnek BUX -ba. A köztes időben (5-6 hónap) premium adott elvileg bármikor,(elmondásuk alapján),likvid papirt is tudnának belőle csinálni márciusig(2X is)emberes forgalommal ,es remélhetőleg keményen magasabbra húzva mint ahogy most vagyunk.
Kvazi mire buxba kerülne marciusba adott lenne bux premium likvid magasabb árfolyam.
Csak rajtuk áll hogy mikor játszák le ezt a forgatókönyvet,most - márciusig,vagy jövő őszig lock up lejárataig.szvsz
Elvileg 24 be már nemzetközi porondon akarnak lenni,ahoz pedig 23 ig itt zárni kell a sorokat szvsz.
Delta Szekta hétfő, 11:03
Delta Szekta 2022. 09. 15. 19:13
Pont a napokban akartam egy hasonlót írni Docnak az egyik írására ,de már belefáradtam így el sem kezdtem. Belefaradtam abba hogy pár szarcsimbok jatszik velem velünk pénzemmel pénzünkkel gusztustalan módon 3,5 év után IS. 
Tudod ha ez így lenne ahogy  leírod ,a világ leggusztustalanabb játéka lenne(bár így is azok egytől egyig) ,mert zárás előtt másfél hónappal lehozták a számokat ,ott már az aljának megkellett hogy legyen ! 
Másfél hónapban azaz május közepe -juni vége között semmi “új negatív hatás nem volt “,minden már porondon volt hónapok óta a nagy világba  . 
Ha ez mégis másképp lenne ,akkor az egy altató szöveg lenne most ,és akkor is az volt ,miközben termel a cég pozitív irányba  ,de  kipapirozzak a profitot azokra hagyatkozva amiket felsoroltál. Siman benne van sajnos . 
Tudod ;”nem érdekünk az árfolyam “ hat mi az any@tok pics@j@ az érdeketek akkor ? A lopás ?😂😂
kiderül hamarosan .
Delta Szekta 2022. 09. 14. 06:42
Van ott felsorolva 5-6 kiváló amerikai cég ,de lehet hogy ez csak annyi, hogy velük együtt tartanak valami előadást,pl szept 20-21 Siófokon az ivsz bulin. 
Más téma 
A jó madarakat lehet azért küldték diplomáciai továbbképzésre mert eközben a digital V4 is elindult ami már más szakkör .(csak vélemény )
Delta Szekta 2022. 09. 08. 12:58
Vidra olyan szépen beszélt ,ha nem lenne részvényem ,biztos most vennék ,lenyűgöző az a tisztaság ahogy és   amiről beszélt 😂 
Mondjuk egy több éve benne ülő részvény tulaj lapját letenném az övé melle😂
( remélhetőleg megvan az oka hogy miért most és miért ezt mondta)
Delta Szekta 2022. 09. 03. 15:42
Valószínű ,hogy a “kis” cégeiket  pakolgatják jobbra balra ,pl software ,szerviz Kft stb …es a mostani amiről a cikk ír .
Saját cegeket akvizalgatnak kb .
Delta Szekta 2022. 08. 22. 14:36
Végre a fórumon levő patkányokat is előveszik mostmár vannak sokan .
Összejátszás: internetes fórumozók is manipulálták a Kulcs-Soft részvényeket
Az MNB piacfelügyeleti eljárást folytatott le két magánszeméllyel szemben annak megállapítására, hogy megsértették-e a piaci visszaélésekről szóló rendeletet. A vizsgálat a BÉT-en jegyzett Kulcs-Soft Nyrt. részvényeivel kapcsolatos tranzakciósorozathoz kötődött, amely kapcsán – tiltott piaci manipuláció miatt – idén júliusban a társaság igazgatóságának elnökét és egy magánszemélyt már összesen 60 millió forint piacfelügyeleti bírsággal sújtotta a jegybank.
Az MNB mostani vizsgálata megállapította, hogy a magánszemélyek, akik egy internetes fórum aktív szereplői voltak, bizalmasan egyeztettek a kibocsátó igazgatóságának elnökével a Kulcs-Soft részvényekhez kötődő kereskedési lépéseikről. Ezt követően vásároltak néhány perces eltéréssel különböző mennyiségeket a kibocsátó vezető tisztségviselője által részünkre nagy volumenben vételre felkínált papírjaiból.A jogszabályok szerint piaci manipulációra utaló kereskedési gyakorlatnak minősül, ha egymással összejátszó felek (közel) egyidejűleg nagyon hasonló mennyiségre és árra vonatkozóan adnak be vételi és eladási kereskedési megbízásokat („rosszhiszeműen párosított megbízások”). Ezen megbízások ugyanis félrevezető jelzéseket adhattak a befektetők számára az adott pénzügyi eszköz keresleti-kínálati viszonyairól, így sérthették a részvény kereskedésének tisztaságát és átláthatóságát, ekként pedig a tőkepiac integritását.
A megállapított jogsértések miatt az MNB mindhárom magánszemély számára megtiltotta a piaci manipuláció tilalmára vonatkozó jogszabályi rendelkezések ismételt megsértését, és fejenként 15 millió, 6 millió, illetve 3 millió forint összegű piacfelügyeleti bírságot szabott ki.
Delta Szekta 2022. 08. 22. 14:33
Bcs és sleppje meg volt a tisztaság 😀
Delta Szekta 2022. 08. 22. 13:29
Utolsó 2 mondatoddal egyetértek. 
De sztem abban egyetérthetünk hogy voltak azért ,vagy úgy voltak kijátszva dolgok,hogy ötletelni lehessen arra ,hogy valaki valami beszaladjon beszaladhat ide . Ezt úgy jól játszottak.
Első mondatod pedig mára már  jó esellyel egyertelmu lett.
Delta Szekta 2022. 08. 22. 11:13
Az is lehet. 
Ha a 4 re gondolsz ,Mostmár simán benne van a pakliban sajnos szvsz .
Az lenne a végső szopacs ha egy tőzsdén jegyzett cég vinne szvsz .Nem raktak akkor értéket a cegbe . Nekünk ide érték kell hogy pénzt lássunk nem az hogy tele vannak meloval aztán talán valamikor pár év mva ha a profit megmarad lehetünk 100 Ft on.
Az értéket beraktak berakjak 4 ig be, az meg leadja a melot saját maguknak ebben az esetben pl ha a deltat vinnék a deltanak  .egyik zsebből másik zsebbe .
Árfolyamról továbbra se kellenne beszélgetnunk a  jövőt illetően ha így lenne szvsz . Maradna egy munkás cég a delta ami a nagy tulajdonosokat kiszolgálja. 
Kicsit osszetettebben nézve ,mondjuk van is rá esély hogy ez így volt eltervezve akar ;-uniós pénzek elosztása (de mégis egy zsebbe marad a végén )
Érték 4 igbe be ,munkák le ,ezért kellett a delta .
Bár uniós pénzekre való beadványt megint vissza dobtak ,van egy hónapjuk megint aztán szia szia.
Na majd kiderül egyszer hogy mi folyik itt,bár rendesen leszűkült a vizio …
Delta Szekta 2022. 08. 22. 10:13
Valamit elfelejtesz  vagy csak figyelmetlen vagy ,Vodafone -5g-tornyok ,ez az érték! 
Ha ez oda bekerül ,akkor ez kis munkás cég marad/ lesz alattuk, (ha engedik)közel 400 m db részvénnyel. 
Megkerülhetetlen lesz az, akinel az 5g és a tornyok vannak  a digitális átállásban ,bárki legyen is az! (Alapja az ország digitalizálásának)
 “A Magyar Állammal közös akvizíciójával az infokommunikációs vállalatcsoport az iparág minden szegmensében felgyorsíthatja integrációs folyamatait, a legkorszerűbb innovatív megoldásoknak és technológiáknak köszönhetően pedig meghatározó szerepe lehet a magyar gazdaság digitális transzformációjában.” 
Fentiekre hagyatkozva lehet új szereplő a magyar gazdaság digitalizalasra és nem dobál le csontot? Komplett cikket érdemes elolvasni hogy mire akarjak használni a digitális vonalat. Ipar lot stb 
Delta Szekta 2022. 08. 22. 09:11
Volt itt Telenor   bank reptér Vodafone minden apám f@sz@,maradt a Berki meg a nyuman meg a közpénzre várás,nem utolsó sorban a 38 Ft .
Bár van aki ezidő alatt miliardos villát vett Budán ,meg ha kedve van kis bennfentes kereskedést is csinál ,de jó szándékú mert a baratai is jó érzékkel adtak vettek mindig tetőn /alján . 
Delta Szekta 2022. 08. 08. 10:52
És vajon lesz egyezség a korrupciós ügyészség ide engedés feltételeivel ? En nem hinnem . 
Nem az a gond ,hogy a leendő pénzt vizsgálnák ,hanem visszamenőleg is,itt világra szóló korrupciós botrány lenne  ,ezen szerintem felesleges is vitatkozni hogy így van,parttól függetlenül mondom.
És ha ez nem lenne elég ,szépen óvatosan készítik elő a népszavazást a kilépésről ,vajon miért ?Megmondták Orbánnak egy fillért se adnak,kivéve ha telibe elfogadja annak feltételeit . Csak nem a magyar oldalakat kell olvasgatni meg nézni.
A kassza meg üres ezekre a munkákra sajnos,ha nem lesz pénz akkor nem sok variáció van a továbbiakban arra hogy az unióba maradjunk.
Bár jut eszembe a delta azt mondta az elején hogy nem közpénzen akarnak érvényesülni ahoz képest sehogy nem megy,és láthatóan pontosan ezeket a pénzeket várják hogy ezek a munkák megvalósuljanak , jó eséllyel erre lett létrehozva a tőzsdén ez a ceg,3,5 év alatt semmit nem tettek le az asztalra a kereskedelmen  kivul .
Viszont a rendelésállomány az szvsz kiváló ,csak kene a guba 😀

friss hírek További hírek