Ezt a fórumot azért hoztam létre hogy a régi Estmédiások tudjanak beszélgetni trollmentesen.
Nem felbeszélő fórum,de sok régi tagunk visszavonult a lebeszélő trollok miatt.
Előre szólok aki trollkodik vagy siránkozik az válasszon másik topikot.
En nem kétlem hogy lesz ez valamikor 180 220 között, máskülönben nem lennék benne x éve. De hogy ott gyorsuljon azt azért finoman kezelem egyelőre. 🙂 Ugye 210 et mondták, biztosra veszem hogy lesz annyi. A kerdes az hogy 170 220 között nagy hirre szet tomnek és ennyi volt vagy tényleg tovább megy. Majd kiderul.
1 yard körüli napi forgalmak is voltak ebben a papírban, amikor komoly hírek érkeztek, 2017-18-ban. Persze, nehéz megmondani, mennyire van kiszárítva a Bét, mennyi a mozdítható pénz. Én egyet megtanultam ennél a papírnál: ha ez megindul, akkor b@szottul megy felfelé. Volt, hogy limitre (akkor volt még a 20%-os felső limit) lett rakva nyitás után két órával, s úgy is maradt egész napra. Nem tudtál belevenni piacin, annyian álltak sorban a felső limit határán. 😌
Pont ezért írtam, hogy többmilliós tétel van, ami nem került biztos kezekbe, önkorm, és emlékeim szerint több 1-2 millió db-os magánszemély, plusz Bakai féle csomagról tudjuk-e, hogy mi történt vele, mert ezeket nem kellett jelenteni. Ezek a "kisebb" csomagok simán piacra kerülnek. Gondolj bele, hogy kétmillió kölcsön bcs-nek , több, mint kétmillió db 0.78-as rv-nyé változik. Nem mondom, hogy ki. aszott nagy hírnél nem lehet felszívni 10-20 millió rv-t,de vannak a 120 körüli beragadtak is, akik alig várják a kiolvadást. Gáláns az lenne, ha az át.aszott 210-es áron jönne a kötelező vételi.
Delta Szekta
Nem felbeszélő fórum,de sok régi tagunk visszavonult a lebeszélő trollok miatt.
Előre szólok aki trollkodik vagy siránkozik az válasszon másik topikot.