Ezt a fórumot azért hoztam létre hogy a régi Estmédiások tudjanak beszélgetni trollmentesen.
Nem felbeszélő fórum,de sok régi tagunk visszavonult a lebeszélő trollok miatt.
Előre szólok aki trollkodik vagy siránkozik az válasszon másik topikot.
Pontosan ez miatt vagyok meg itt mert duhito hogy igy jatszanak es nincsen kovetkezmenye ennek.Mert ha tiszta lapokkal menne a dolog akkor leszarnam de itt annyi minden be lett harangozva de csak azert hogy az arfolyamot karbantartsak hogy ezt nem lehet szo nelkul hagyni.
micsoda parasztság már h ennyi ideje nem vezetik be és itt tartják az árat, ekkora parasztság, nincsenek szavak, komolyan sokszor olyan düh jön rám feléjük h félelmetes, pedig amúgy nem jellemző rám. Deltás szemetek tegyetek már valami egyeneset végre h rendeződjön az árfolyam, mert különben dühbe jövünk, addig is nézzetek körül csontos és társai mielőtt leléptek a járdáról....most is mehetne az árfolyam, mert nyernek ezt azt, de nem engedik, ilyen alapon semmi garancia nincs arra h ha bevezetik akkor menni fog...
Tobbszor elmondtam nincs reszvenyem jelenleg,es azt mondom amit gondolok hogy mi lesz.Mint mar tobbszor irtam sztem a papir ahogy te is allitod duplaja triplaja lehet a lock-up idaszok kornyeken de attol hoyg felmenetet varok azert a rozsaszin kod nincs elottem.Bedobnak ilyen hireket amit tegnap is mindenfele szamok nelkul de ugy hogy ok tisztaba vannak ezzel , ez konkretan az en konyvembe informacio visszatartasnak minosul.Ilyet szerintem nem tehet egy ceg.Ha nyer egy palyazatot akkor koteles leirni milyen ertekbe.Es ezzel csak arra akarok ramutatni hogy ami itt megy a Delta korul az 100% hogy szandekos.Nyilvan eddig is sejtettuk de ezek az apro bakik amit vetenek ezek pont megerositik az allaspontunkat es sajat magukat lebuktatjak.Nem jatszanak tiszta lappal.Szanalmas.
Erre még csak most jöttél rá?😜(sorry Calanor, csak poén a részemről) Amugy te melyik oldalon játszol mert még ezt nem értettem meg a beirasaid alapján, van részvény nincs részvény stb stb 😂
Delta Szekta
Nem felbeszélő fórum,de sok régi tagunk visszavonult a lebeszélő trollok miatt.
Előre szólok aki trollkodik vagy siránkozik az válasszon másik topikot.