Ezt a fórumot azért hoztam létre hogy a régi Estmédiások tudjanak beszélgetni trollmentesen.
Nem felbeszélő fórum,de sok régi tagunk visszavonult a lebeszélő trollok miatt.
Előre szólok aki trollkodik vagy siránkozik az válasszon másik topikot.
Matolcsy azt mondja hogy a forint gazdagsagot hozott! Az euro meg kudarcot! Akkor nincs baj! Mondjuk az utobbbi biztos azt hozott a magyaroknak az elmult 10 ev alatt 😂
Az ma nem volt, csak kis cseperges. Talan most beindul az is mar elkezdte kicsibe. Tegnap delelott volt egy kemeny huzatu esozes egy fel orat ennyi kb.
Szeszelyes mint a reszveny! Eleg szeles, Csaba belvárosában repdkedtek a sétálón a sátrak székek, fák szakadtak törtek recsegtek potyogtak! 😂Gyerekkel voltam bicajjal, amig bementem neki fagyit venni a bicajt 10 meterre arebb dobta a szel, kajak nem birtam tekerni egy metert sem annyira beindult, de mar nem durva! Sacra Volt vagy 50 55 km/h! Jo pohenest!
Yes Sir, jo meglátások. Valamibol emelni kell a bereket Sir. Orszag anyagi helyzete nem birja el a emberek felzarkoztatasat, munkaberre gondolok. Nem lesz ado nem lesz tb nem lesz semmi levonva, marad a zsebbe! De nem lesz nyugdij majd gondoskodik mindneki ugy magarol ahogy akar es tud, es a kórházba mindenert csengetsz mint a katonatiszt. Nem kevés maganklinika epult az elmult 5evben. Vagy amerikai modelt hoznak be a kórházi eü ellatasokra. Viz tiszta amit az eüvel csinalnak es hogy hova vezet hamarosan. Szepen megkomponalt jatek az egész. No de mit csinalnak a ma nyugdijasokkal? - lehet ők még kihalasig kapjak es a korhazi ellatas pont talan oket elfogja birni, azt a 2 millot.
Törölt felhasználó2021. 08. 01. 17:47
nyugdij és tb-kivezetve-egyenlö ado,tehát nem lesz nyugdij és orvosi ellátás ezt sok éven át vezetik ki.na erre varjanak gombot,szép jövökép és ez csak egy aprocska valami,lesz itt sok minden ám,hasonlo,csepegtetés volt
Legrosszabb esetben is max nov vegen be kell adniuk a bevezetessel kapcsolatos dolgokat szvsz. Mikor adnak be mikor jan 15 ig van ido? Karacsonykor? 😂 Max 4 de legyen 4.5 honap es jonnie kell, vagy kellene, de lehet csak illene, de minimum addig beadni a cuccot kervenyezni stb, legyen elfogadva aztan mar ugy vezetik ahogy akarják. Lehet ugy mint minket, orrunknal fogva Azt a szart ne huzzal tovabb aug 18 tol, az ott legyen jo, aug végén szeptbe valamikor meg kervenyezhetnek a bevezetest, mire elfogadjak erdekes pont lejarna a lock up is (szept vege okt kozepe kozott) 🤷♂️ De ha aug 18 szarjukat tovabb huzzak akkor ezzel parhuzamosan tolodik a bevezetes is értelemszerűen szvsz.
Törölt felhasználó2021. 08. 01. 13:27
3 mas riasztás északra,na vagy nem lesz semmi vagy tényleg mindent szétver a jég és a viz
szerintem az ár és a jelentés megvan már,és el is fogadja mnb ,csak az a kérdés jövöre vagy idén ,jo volna karácsonyig lezongorázni bevezetést ralit stb aztán jöhetnek a 100 milliárdok esetleg osztalék ,2-3 év távlatában,de ezen legyünk már tul mert beverem a pofájukat
Delta Szekta
Nem felbeszélő fórum,de sok régi tagunk visszavonult a lebeszélő trollok miatt.
Előre szólok aki trollkodik vagy siránkozik az válasszon másik topikot.