Tegnap 330 feletti átlaggal volt 76.5K a forgalom. Ma a rossz hangulatban pár ezer darabot még 325-ön is bedobáltak. Mennyiséget csak 330 környékén lehet venni. Bár számomra érthetetlen hogy ennyi eladó van, ezen a szinten, ezért is várható a további porszívózás az Alkusz részéről....ez kapóra jön nekik! Eladókat továbbra sem értem.
Nem tudom, hogy jól logikázom-e, de azok, akik most, 327 felett veszik a papírt, valószínűleg nem az Alkusz és csapata, hanem valaki külsős, aki kedvet kapott a távlatok (belső infok) miatt.
Lesz még ez több is szerintem! Jövőre talán 30 %-os osztalékot is kiszednek. Sok még a csaknem 45 %-os közkézhányad nekik szerintem. Ezért nem elképzelhetetlen, hogy 350-ig is felviszik 10.-ig.
Nagyon kíváncsi vagyok mennyit sikerül összelapátolniuk. Én szóltam előre, hogy egy darabot sem! Csak a testemen keresztül :) Tegye fel a kezét aki bedobta a törülközőt!
11.-én délben jár le a felajánlási lehetőség. Gondolom másnap közzéteszik a felajánlott mennyiséget! Közben araszol szépen a papír felfelé....340-ig 65K eladó a könyvben. A héten szerintem begyűjtik őket!
CIGPANNONIA kitartók