Na próbáljuk meg ezt a topikot BUXnak és határidejének. Eros 12-13topikja teljesen kihalt, elavult, Eros befejezte a tradet. Sokan nem is tudják mi az.
Barmelyik fiokba be lehet menni.En XV.kerben voltam, ott kis fiok volt, mondtak nem foglalkoznak reszvenykereskedessel, felhivtak a kozponti szamot es egyeztettek mit kell csinalniuk, alairati velem, hogy tudjak kereskedni vele TBSZen. Technikai reszt nem tudom TBSZhez kellett, vsgy eleve normal szamlas hataridos kereskedeshez, de elobb neztem, meg mindig nem megy. Azt mondtak ezzel a szerzodessel minden alairva, minden kipipalva. Meglatjuk hetfon.Elem nyomtak minden megallapodast alairatni, hogy igy biztos jo lesz :)https://kepkuldes.com/image/isxVPP
Bementem szemelyesen, alairtunk szerzodest, azt mondtak 24ora mulva aktivalodik. Meg nem neztem azota, mert tegnap delutanra jart le a 24ora. Hetfon megnezem. Amugy mindketto cegnel lehet hatizni
Megoldódott már a probléma? Mit mondtak? Én pont TBSZ akarok majd kötni és BUX hatival kereskedni rajta.. Akkor ez halott ötlet nem lehet Ersténél vagy KBC nél gondolkodom még ,de ott a tőke védelmi alap csak 8 milláig van bár picikét olcsóbbak..
A normál számlán tudok kötni,mert aláírtam személyesen az erre jogosító megállapodást,szerződést egy ERSTE fiókba.Tbsz és nyesz szlán valamiért nem engedélyezi a kötést,de hogy miért azt én is megkérdezem./A volt Randomos hölgyek kedvesek,de az erstés telefonosok gyökerek./ A költség nem elviselhetetlen,de a szolgáltatás szinvonala miatt erősen túlárazott.Tömeget kellene kötni és egyedi megállapodást kezdeményezni,de ettől még fényévnyire vagyok! Jó hétvégét,hasíts bele a 2312-be! HS!!!
Jó kérdés. Nekem feldobja az összes számlámat kötés előtt, ezzel még nem találkoztam ebben a digitális hulladékban. Ügyfélszolgálatukat megkérdezném a helyedben.
Hatisoktol szeretnem megkerdezni, hogy uj Erste rendszerben Ex-Randomos miert nem tud hatit adni/venni?Ma akartam shortolni, de csak ertekpapir szamlat tudok kivalasztani, TBSZt nem kinalja fel.Tbszen van a zseton.Mi lehet a baj? https://kepkuldes.com/image/iXMEj7
Private Banking friss:--BUX napi: Kisebb megálló utáni emelkedés ereje csökkent, de fordulatra utaló mozgás még nem jött. Amennyiben visszaesne a 43 750 alá, akkor jöhetne egy lefele várható kör. A zöld vastag trendvonalat érdemes követni. Amíg ezen szint felett van az árfolyam, addig erős fordulat nem valószínű, hogy jöhet. Folytatódó emelkedés esetén sem lenne elvárható új történelmi csúcs, a következő vízszintes ellenállások bármelyike megállíthatja az emelkedést. A 43 750 felett a 46 875 a következő szint. Ellenállások: 46 875; 50 000. Támaszok: 37 500; 34 375
Nem teljesen igaz. Ev vegeig tartva igaz, hogy a short kedvez. Mert tegyuk fel a decemberi 1000-5000kozotti kamat nullara, vagy 50-100pontra esik. De par napon belul lehet ezres kamat, de ketezres is. Ez az uj hatarido extrem lesz most a nulla szazalekos kamatszint utan. OTP es Erste az arjegyzo 50-50kontival. En mostanaban nem figyelek hati konyvet, nem tudom most a jelenlegi mozgasat. Ennyit tudtam segiteni. Udv
Köszi a választ. És azt jól tudom ha valaki shortolja a BUX hatit akkor a kamat tartalom neki kedvez neki dolgozik egy hosszabb több napon át tartó tartás esetén míg ha longol akkor a kamat tartalom neki mínusz hosszú több napot hetes hónapos tartás esetén? Azért én kíváncsi leszek mi lesz ez az új BUX hati érték mert 45000 *1,13 = 51980 pont is lehet az brutál magas lenne. Ha nincs elég likviditás vállalják a bankok a likviditást? Talán az Estre Broker és az OTP intézi azt olvastam tesz be valaki illikviditás ellen ajánlatot a könyvbe? 30 % os limit (tőke ) ha nincs meg a felvett pozició mértékéhez képest akkor likvidálást történik erre figyeljen az ember? ergó ez 3 X töke áttétel akkor csak.
Szia, Ez a Bux hati december 3.pentekén jar le. Uj hati kb december 10korul jon (7-15) korul. Kamatot nem kell fizetni, de uj hatarido jovo ev vegi arfolyamra fogad es a Bux +13%os ertek hatira realis lehetne elmeletben, de nem szokott olyan magas kamat lenni. +1500as kanat tagulas volt hatiban legmagasabb iden kb, atlag ezer pontot tartott hati buxhoz kepest. Most lecsokkent, mert kozel a lejarat, utolso napokban nullas kamat tagulas is indokolt. Kb ennyi roviden.
BUX index, BUX határidő, BÉT!
Ha valakit érdekel BUX Hajrá!