Na próbáljuk meg ezt a topikot BUXnak és határidejének. Eros 12-13topikja teljesen kihalt, elavult, Eros befejezte a tradet. Sokan nem is tudják mi az.
Hati egyre rosszabb... napizni szinte már lehetetlen benne...a tegnapi longjaimat ki is vágtam...de ez a kt már nem jó shortra, s alá is pakolták a vételi oldalt....longra meg minek ,amikor otp és mol is hamarosan lefordul...richter meg szenvedés...
A Bux abszolút nem reprezentánsa a magyar gazdaságnak. 3+1 nagy cég dominálja, amiből 40%-os súllyal egy nemzetközi szinten is elég jól menedzselt bank szerepel. A magyar gazdaságra jellemző döglődő kkv-k és feldolgozóipari multik jelenleg szinte 0 súllyal szerepelnek.
-Jó napot! Private Banking friss:-BUX napi: A 93 750-es szintről lefordult a görbe, de ez
még nem nevezhető egy erős tetőpontnak.
Olyan helyen van az index, ahol nem a legjobb a hely
a kereskedésre. Szűk stoppal esésre lehetne
kereskedni, de ahhoz meg még nem jött igazán erős
eladásra utaló formáció.
Ilyenkor be kellene szűkülnie a mozgásnak, hogy egy
újabb jelzést kaphassunk.
A 87 500 környéke pedig támasszá vált az erős
emelkedés miatt, ez könnyen visszatesztelhető
lehetne.
Ellenállások: 93 750; 96 875.
Támaszok: 78 125; 75 000; 71 875.
Miert gondolod hogy arjegyzo. Siman lehet, hogy valaki hosszutavra bevasarol ? En mult heten ugyan ezt tettem 96e csak kiszortam penteken. most pedig kivarok.
-Erste:-Már pénteken új csúcsot döntött a BUX, de erre ma rátett még egy lapáttal az index, és lényegében már a 95.000 pontos lélektani szintet ostromolta. Továbbra is pozitívnak véljük a magyar részvénypiacot, és a technikai kép is partner lehet a további emelkedésben. Támaszt a korábbi (márciusi) csúcs jelenthet 93.042 pontnál.Támasz és ellenállás szintek
Én be sem tudok lépni erstébe. Telon vagyok, erste netbroker nincs. Pro nem megy telon. Marad a semmi. Kincstár legalább ad belépési es kereskedési lehetőséget minden percben, pedig ott nem kell daytradrlni. Ha erste nem ad lehetőséget, akkor nem kereskedünk. Számlák ki lesznek utalva. Nem gondolják szobafogságban leszek, és csak számîtógépen kereskedek hatival a xxi. Században
En mult heten kitaraztam. mindent eladtam. MOL, OTP es a BUX hati longookat is. Most full Cashben varom a fejlemenyeket, 15 konti shorttal. 97050rol. Nekem az a meglatasom, hogy itt most lesz esely ezt visszavenni 96 kornyeken a kovetkezo 1-2 hetben. Meg ranyitottam egy napi shortot az Otira. Meglatjuk. A tozsde kiszamithatatlan, mindenki emelkedest var a hetre... ilyenkor valami erdekes szokott tortenni.
ha ha ha A magyar részvénypiac kilátásaiA BUX rövid távú kilátásait illetően pesszimistábbá váltak a hazai alapkezelők az elmúlt hat hónaphoz képest. Bár a többség még mindig 5 százalékon belüli elmozdulást vár a következő három hónapra, aki nagyobb elmozdulásra számít, az inkább esést jósol. Október óta nem volt rá példa, hogy egyetlen alapkezelő sem várt 5 százalékot felülmúló emelkedést a BUX indexre 3 hónapos időtávon. 20 nap alatt emelkedett 25 %-ot 75000-94000
Magát Buxot nem tudod venni. Bux követő termék a határidő. 6500ponttal követte év elején, ami mara már csak 3600pont, ami év végére nulla lesz. Én tudom sosem kereskeded határidőt, mert ilyeneket nem írnál. Ezzekkel az írásokkal nem tudom mit lehet kezdeni. Buxot mondom nem tudod tradelni, csak határidő vagy certivel. A -10%os napon mindkettő megnyekken, mert 10-30%os attét van rajtuk. Már ha érted miről beszèlek. Bux ku van igazítva az osztalékokkal. Egy kockázatos termék, ami felezhet is. Állampapîr minden nap, minden héten, minden évben stabilan fel megy mindig, még ha Bux felez is közben. Arany 26%idén. Nevessük ki Buxot? Mind más termék
miért van 3. éve emelkedés mert Mo a 27. az eu rangsorban a makrók és az eu pénzek a forint....stb alapján a makro vezérelt hedge fundok kivonultak a bétről ezért nincs tárgyilagos kereskedés az állandó srv meg torzítja a helyzetet
100760 a letét, zároban otp 163000 db srv jétokot az mnb nek a záróra kellene csak engedni hatiban meg 96500 re beáll 94 vevő zárószakaszra mi ez ha nem a holnapi imfo mai lezsirozása
En nem feltetlenul mondom magam longernek vagy shorternek.. inkabb azt mondom, hogy az esesben nem szoktam raadni max mennyiseggel, csak kisebb darabszammal. En inkabb azt mondom, hogy szeretek keresni az tradekkel, ahogy Te is irod mindenki arrol beszel hogy a magyar piac az elmult ket evben idoszakban emelkedesben van. Akkor miert shortolnam?
Amúgy egy duplázó bull trenden egy magát alapvetően longernek mondott vefektetőnek mi baja lehet? Írtad nem vagy daytrader. Én nem vagyok hosszú long vevő. Alapvetően nem értek egyet az ATHkkal, oke ez az én bajom, hülye vagyok, elfogadom. Miért nem csak veszek éjjel nappal és csak nyerek. Nem így ismertem meg 2008as short piacra belépésem alkalmával a piacot. Ez én bajom Bizcoinosok azt nem értik fiatal generációval 16-18éves tini revolutosokkal miért nem 1millió BTC, én meg, hogy miért nem feleződik az egész xarkupac tőkepiac Nem vagyunk egyformàk. Ezt is sorolhatnám
Köszönjük a véleményt. Erről jut eszembe a szösszenetemből kimaradt, hogy hati letétet 1-2hét alatt duplájára rakták. 46000ről valami 96000 pár hét alatt. Azaz fele méretet tudsz már csak venni. Mindezt hektikus piscon, ahol amúgy is veszteségbe került, aki ellentetétesen állt aznap. Nekem 1milla maradt bent tőzsdén játszani. Ott 20kontit tudtam venni kb 1hónapja, ma ugyanazért a pénzért 10et
Nem akarom folytatni, mert a sor végtelen. Ès mindent le kell nyelni. Ez van, ezt kell szeretni. Megszoksz? Megszöksz? Nekem most kicsit elég
Sziasztok! En hatizgatom lassan 15 eve. En nem latom ilyen borusan a helyzetet. De szinte soha nem Shortolom, ha igen akkor kis konti szammla 10-20 max 30. Pont tegnap forditottam amikor nem latta hogy bemenne 96k ala. En amikro nagyobb zuhanass van akkor kezdem el venni es meg az emelkedes kozben akar kisebb profittal kezdek kiszallni belole, mert amit latok hogy mar nem ugyan az mint 10 vagy akar 5 eve, vagyis nincs likviditas, inkabb hosszabb tavra lehet bevasarolni, mert nem lehet napizni 100 kontikkal. DE en nagyon szepet foktam a vamhaborus zuhanassal akkor a max konti szamom 100 ment fel ( long) Most is van longom, 96100rol nem sok 30 de ha leesne , mondjuk most zarasig 1000 potot siman tudnam tartani akar 10K zuhanast is, amit most meg nem fog. Szoval a konkluziom , napizni nem szoktam , inkabb 2-5 napra vasarolok be es ha van 1-2000 pont nyereseg akkor eladogatom.
Azt sem említettem hogy a már nem aktuális későn csüszó könyvbe beadom ajánlatom nem tudom teljesült e, mert ugye könyv mást mutat, eladó még ott áll, amit meg akarok venni eladoi oldalról, oké nem teljesül gondolom, mert ugyanott áll könyvben. Mondom akkor módosítsunk árat. Módosítani nem enged, nem működik a funkció. Oké akkor vonjuk vissza megbízást, azt engedi. Kezdjünk előre töltögetni , árfolyam már 200forinttal odébb, újra probálkozol könyv alapján, de megint már máshol az árfolyam, könyv odébb. Nyomsz piacit, máris 500ponttal fentebb kiveszed az illikvid könyvbe eladót. Teljesülésről nincs visszaigazolás, fél óra mulva, vagy új belépésnèl értesülsz róla teljesült e. Reggel belépek erstébe, 3-5percenként kiléptetett. Oké, újra felhasznàloi név, jelszo, ügyfélszam, várom smst, vagy jön vagy nem. Ha jön 5perc múlva, 3jön, talàld ki melyik jó, árfolyam egy ezressel odébb. Utána jön csak megbízási ablak kitöltés, ott is millió rubrika, majd leokèzod, új ablak biztos okè? Kockázat ablak, oké. És jön a találgatás mi van. Köszönöm, elég volt. Remélem olvassák, mert egy bocsánatot nem kaptunk mèg. Nullàs az értékpapír számlám egyenlege. Kiválasztom melyik TBSZre vásárolnèk 3egymás alatt, fölötte sima értékpapír számla is a listán. Kivàlasztom tbszt, automatikusan berakja közben sima értékpapirszámlát, ezért kétszer kell ellenőriznem biztos nem sima értékpapírt rak be? Na most árfolyam szaladásnál nincs mindig mindenre idő nézegetni. Mi történik, kiválasztom tbszt, es berakja sima ertekpapirt, en meg eladom utana a vett hatikat, tbszen. Oké azt hiszem faxa gyerek vagyok, jót nyertem Igen ám, de van egy vételem sima számlán és egy eladásom tbszen. Igy 10-10ellentetes pozi, +juti mindkettore. Na ezt meccseld le, ne legyen onkotes. Minden esetben buko lett belole. Mondom erstenek hogy veszek sima ertekpapiron, ha minden szabad cash tbszn van? Azt mondja tbsz terhere is vehetek sima ertekpapir szamlan papirt/hatit. De uram, en nem is akartam ott venni, automatikusan beugrik kivalasztas utan is. Na ebbol mar elegem van.
Jól teszed Tény: sok longer volt itt. -10%on teljes hati tőke vesztés volt. Ugyanaz nap vissza 10%nullába, akkor short szopacs tőke vesztés, ha lent adott nap elején. Kamat 5400-3500között ingadozott. Spread 900pontok, meg 1200ak egy árjegyzős termékben. De nyugodt napokon is 200-500as spreadek nem ritkák. Ha eladni kell, nincs kire, ha venni kell nincs kire. Erste hibák mellé: belépnèl keredkedési rendszerbe, nem jön belèpő sms. Belépsz egyszer végre, nincs bux érték, sem hati érték. Nincs hati könyvem, kötéslistàm telos keteskedésnél. Én csak telon vagyok mindig. Ajanlati konyv nem frissül ha éppen van, ott az ajanlat, rányomok, semmit nem kapok. Mar arrébb az árfolyam. És még sorolhatnám. Minek? Ez az egész egy fos. Bux kiigazitva részvény osztalékkal. Amíg veszik a részvényt osztalékra, akkor is emelkedik a Bux, ha leesik oszti és 6%ot esik a blue papír, akkor is emelkedik Bux. Ha esünk tágul hati kamat, ha emelkedik szűkül. Nagy xar az egész. És még jutalékot, számlavezetèst is kérnek minden tbsz számlára külön, meg értékpapír számlára is, na meg állomànyi díjat, na meg reál árfolyamért díjat!! Egészen 3500Ftig szolgáltatótól függően. Chartod nincs, az is még 3-5000Markersben havonta. Teljesen hülyének néznek minket
-Private Banking friss:-BUX napi: A 93 750 állította meg a piacot, de
lefordulásra utaló minta még nem fejlődött ki.
Ilyen erős visszapattanás után se lett trendszerű az
emelkedés, így teljesen bizonytalan a helyzet.
újabb jelzést kaphassunk.
A 87 500 környéke pedig támasszá vált az erős
emelkedés miatt.
Ellenállások: 93 750; 96 875.
-Erste:-Tovább folytatódik a KKE régió szárnyalása, melyből a magyar és a lengyel részvénypiac is profitálni tud. Az elmúlt napokban is csúcsközelben volt, és ma reggel új csúcsra szúrt fel a BUX index. A technikai kép pozitív, azonban a következő napok irányát a következő szűk két hétben érkező magyar gyorsjelentések fogják meghatározni.Támasz és ellenállás szintek
Nem tudok mit mondani. Ezért nem milliárdosok a közgazdászok sem. Minél okosabb vagy, annál többet buksz. Hülyéké a szerencse. Más sem kell, egyetem sem hozzá, csak vegyél mint egy hülye és tartsd. Máris nyersz. Semmi nem számít
-Jó napot! Private Banking friss:-BUX napi: A 90 625 feletti zónába is visszatért az
index, sőt új csúcs is lett az emelkedésből.
Ilyen erős visszapattanás után se volt trendszerű az
emelkedés, így mindenképp indokolt az óvatosság.
újabb vételi jelzést kaphassunk.
A 87 500 környéke pedig máris támasszá vált az erős
emelkedéssel.
Ellenállások: 87 500; 90 625; 93 750.
BUX index, BUX határidő, BÉT!
Ha valakit érdekel BUX Hajrá!