Na próbáljuk meg ezt a topikot BUXnak és határidejének. Eros 12-13topikja teljesen kihalt, elavult, Eros befejezte a tradet. Sokan nem is tudják mi az.
Sosem lehet az ember biztos a módszerében,de nálam dupla ellenállás van,ami ezekben a percekben tetőzik....A napos és a negyed óráson is tetőt tesztelt vissza...ezért várom lefele,a nagy zuhé majd 55000 alatt indul el...Meglátjuk majd,semmi sem biztos a tőzsdén...
No làtod? Pont erre gondoltam. Semmire nincs garancia. Shortnak nézett ki, rendületlenül tartottam a pozit a végére 1000 pontnàl lezártam, hogy maradjon valami. Nem gondoltam volna OTP ekkora rallyt nyom. Egyébként nekem is short squeeze nek tűnik
Visszafeküdtek a Yenkik? Jön a gyönyörű év végi kirakatrendezés ,window dressing in accounting. Bux 60 környéke, de inkább fölé. Nincs értelme a shortnak ( ....egyenlőre)
Megy a bohockodás, próbálják felhúzni, vagy tartani az indexet , de nem lessz tartós !!! Izgalmas időszak következik a napokban ... , csak a stabil idegzetüek fogják jól viselni ...
közeleg valami. - én is ezt érzem, az OTP -re még sokféle adót kivethetnek, akár külföldön is, szerintem sem lesz mindig ilyen jó, ráadásul a Nemz konzultácó szerint megfogják hosszabbítani a kamatstopot, ha jól tudom.
OTP 200 napos és egy MOL újabb aljig jöhet a bux lefelé egyelőre odáig várom. Aztán meglátjuk. OTP fundásan még jó, de épp lehet azt árazza, hogy a következő negyedévek nem ilyenek lesznek és közeleg valami.
OTP 200 napos és egy MOL újabb aljig jöhet a bux lefelé egyelőre odáig várom. Aztán meglátjuk. OTP fundásan még jó, de épp lehet azt árazza, hogy a következő negyedévek nem ilyenek lesznek és közeleg valami.
Így már rendben. Én sem vagyok 100%-ig biztos a mintákban, csak nagy valószínűséget keresek. Ha most hosszabb távon nézzük mindkét irányból, akkor minek van nagyobb esélye? Egy 5 ezres emelkedésnek vagy 5 ezres esésnek? Irgalmatlanul sokat emelkedett a BUX március óta. 2021 végén elhatároztam hogy ha eléri a 60 ezret a határidő akkor shortolok és bejött de túl hamar zártam, ha tudtam volna hogy háború lesz néhány hónapon belül! 60 ezer - 37 ezer esés. Számold ki hogy mondjuk 30 Bux hatival mennyi lett volna!
Én nem minuszoltalak le, csupán annyit írtam a múlttal kapcsolatos fejtegetésekre, hogy semmire nem garancia. Lehet mintákat keresni, mivel sokan csinálják sokszor bejöhet,de nem garancia. Ettől függetlenül az én várakozásom is bear, egyelőre sikerült ráülni a kezemre. Talán 56.2-nél rész zárok
Tehát akkor mégis jól írtam csütörtökön. A KT még mindig 1000 pont,és simán be is várhatja a promtot,főleg hogy a nyitott állomány még mindig 7000 fölött van.
En full betaraznek SRVbol, ha ilyen jo a cegem es celar 25k, de megsem teszi. Es az irto jo ceg tizedelt 2009ben, masfel eve kezdodott haboruban meg majdnem harmadolt. - ezért van esélye szerintem óriási fej-vállnak az OTP-ben, még ha Fundásan nem is indokolt de TA alapján talán igen és a hírek majd utólag megerősítik az esést. És ha az OTP -ben megvalósul a fej-váll, akkor nem is merek rágondolni hogy a BUX meddig esik...
Nem garanciáról beszélek, hanem valószínűségről. Hogy minek nagyobb az esélye - további emelkedésnek hónapokig vagy egy korrekciónak, amely lehet néhány hetes, de több hónapos is.
Nem tudom milyen emelkedésről beszélsz, mert a Bux hati egyetlen nap tudott emelkedni az elmúlt héten, az öszes többi nap esett és egyre záródik az olló a BUX és a Hati között mivel dec 15-én a kettő kiegyenlítődik, ez pedig további hati esést vetít előre, hiszen 3 hét van vissza, kivéve ha a BUX nagyot emelkedne.
Csak a kapzsiság, az úgy is nyerünk, csak a fel van - ezért lesz a nagy korrekció szerintem. Ugyanezt éreztem a MOL nál az osztalékrally idején, csak fel, hurráoptimizmus, aztán jött az Opus, most az MBH és persze a Matáv is.
Az MBH egy katasztrófa, 8 napig nem tudtam belépni a számlakivonatomba a digitális átállás idején, ezenkívül 2 adásvételnél kicsúsztunk a határidőből, mert a bank 90 nap alatt sem volt képes folyóósítani a hitelt és a CSok-ot eladónak. Nagyon sokan otthagyták az utóbbi időben.
Elillant a Covid pánik, addóság félelem, magas kamatoktól félelem, háborús félelem határunk mellett. Korlátlan zsákolást nyomnak, semmi nem számít, közben voltak szép leütések ès feleződő árfolyamok az elmült években. Az embereket sem egy Nyrt csőd, sem egy rèszvény felezés nem hatja meg. Csak a kalzsiság, az úgy is nyerünk, csak a fel van
BUX index, BUX határidő, BÉT!
Ha valakit érdekel BUX Hajrá!