Kulcsszavakban: backtest, indikátorok, adatok, algoritmusok, programozás, matematika és persze a kapott eredmények…, valamint minden más, ami érdekli az erre járókat.
A cikkben a táblázatot érdemes ízlelgetni. Legrosszabb scenario ca 8%-os egyenlegromlás a külkerben és ez nem számol az esetleges újabb ellátási gondokkal, energia ár/alkatrészhiány miatti gyárleállásokkal, továbbá azzal sem, hogy ezek a hatások nem csak minket érintenek, hanem egész Európát, aminek nyilván lesz egy másodlagos hatása az exportunkra.
Ha másol szeretnék szavazni, akkor online is benyújthatom a kérelmemet anélkül, hogy ügyfélkapus azonosítás történne.
Ha én valaki adatait tudom (személyi szám is kell), akkor bárkit át tudok jelentkeztetni anélkül, hogy az illető erről tudomást szerezne, mert még az értesítés módját is én adom meg, tehát kérhetem egy akármilyen email címre. Vagyis gyanútlan polgár elbattyog szavazni és akkor szembesül vele, hogy ő abban a szavazókörben nem is szavazhat...
Szóval, ha lenne egy nagy-nagy listám (nekem nincs), amit ilyen-olyan módokon és célokra (de azért pártszimpátiát is tárolva) gyűjtöttem, akkor 9 nappal a választás előtt leülök a gép elé, és szépen elkezdek átjelentkeztetni embereket a "kritikusnak" látszó helyekről... Mindegy hová, csak valahová ahová biztosan nem megy el és így elveszik a szavazata...
Ez bármelyik oldalnak lehet érdeke, de ha úgy tesszük fel a kérdést, hogy kinek is lenne lehetősége ezen változtatni, akkor eléggé kilóg a lóláb. Már megint...
Éljenek a demokratikus, szabad, egyenlő választások!
Nem pont topik téma, de hátha gondolkodik valamelyikőtök vásárláson. . Akkora mennyiségű és jó minőségű hamisítvány aranytömb, érme, ékszer van a piacon hogy az elképesztő! Olyan forgalmazó, aki orig arany tömböt értékesít, nem vesz át eredeti csomagolású semmit sem, csak ha kibontva kettévágják. Ugyanis vastag borítású belül mással kiöntött "eredeti" csomagolású tömbök vannak közkézen. Érmék szintén hamisítva, évszámok átütve, vastagabb ékszerek belül kiöntve... Profikat is rendszeresen becsapnak! Azaz: NE vásároljatok hirdetésekből, magán embertől, extra nagy a rizikó! Ha valakit érdekel, adok majd linket hol tud hivatalosan, kis/nagy tételben bizalommal vásárolni.(ha nem nem teszem be, mert nem akarok reklámozni senkit) . Elég pontos információim vannak, 2006-óta dolgozom/kereskedek ezekben a körökben.
Backtest és ami mögötte van