Kulcsszavakban: backtest, indikátorok, adatok, algoritmusok, programozás, matematika és persze a kapott eredmények…, valamint minden más, ami érdekli az erre járókat.
Sose felejtem el, amikor 700 nál milliós darabszámú pakkal támasztották az opust éppen 4 éve, majd több napos hatalmas tömés után ráborították a cuccot a tömegre. Az bezzeg nem tűnt fel a felügyeletnek. Biztos Mari néni szórakozott a nyugdíjából spórolt apróval (több milliárd huf értékű pakk volt). A Konzumos J. Gellért budapesti lakos által elkövetett nyílt átk@rásokról ne is beszéljünk.
Ja, nem, értettem. Igazából én sem játszom BÉT-en, csak néha, amolyan fűszerező élményként vagy 15 éve. És azért,amit írsz. Azt sem hiszem, h csak neres elkövetők vannak, csak amit JG és tsai elkövettek 3-4 éve, az példaértékű. Bár, S Norbi is szépet alakított, csak az aprópénz... és megmaradt a rajongótábora is.🙄
Kicsit félreérthető voltam. Nem védem, sőt maximálisan elítélem őt, el is várom a felügyelettől, hogy kiszűrje ezeket, akár a kisebbeket is.
Csak várom már a híreket, mondjuk azokról, amikor némelyik igazgatósági tagot büntetik meg, amikor sorra kerülnek elő a tökéletesen időzített eladásaik/vételeik egy-egy piacbefolyásoló hír megjelenése előtt... Nem csak az echte neres cégeknél...
Szóval amíg azokból még véletlen sem lesz egy eset sem, na addig a Gipsz Jakaboknál egy fikarcnyival sem ér az én szememben többet az ilyen felügyelet.
Jó, ez igaz, nyilván az egész 4ig banda régen belülről rázná a rácsot, ha lenne egy kis szakmaiság és tisztesség tolcsyban és poltpetiben. De azért, aki rendszeresen képes a napi forgalmat hozni, az csak nem gipszjakab...
Vajon az igazán komoly visszaéléseket, a bennfentes üzelmeket, amik eléggé látványosan vannak jelen a Béten a "prémium" kategóriában is, azokat mikor fogják szankcionálni?
Gipsz Jakabot elkapták, már nem az elsőt... Gratulálok, a tőzsdefelügyelet szeme mindent lát, mindent a kevésbé egyenlőknél...
Backtest és ami mögötte van