Kulcsszavakban: backtest, indikátorok, adatok, algoritmusok, programozás, matematika és persze a kapott eredmények…, valamint minden más, ami érdekli az erre járókat.
Ahol roma lakosok vannak, ott megy minden a tűzre. . Sajnos hiába adnak akár ingyen tüzifát, eladják. Kell a cigire , meg az italra. Aztán megy a más fáját lopni a kertből, vagy lebontják a háztetőket ahol nem laknak, meg tüzeli az adományos ruhát. Nem hittem el, míg nem láttam! . Ha valamelyikőtök házat akar bontatni, javaslom ezeket a romákat. Pár nap alatt mindent elvisznek, semmi nem marad belőle. :))
https://www.portfolio.hu/gazdasag/20220316/ossztuz-zudult-brusszelben-a-gazbefektetesekre-visszavonja-a-nagy-tervet-az-europai-bizottsag-533565 Újabb ,,ésszerű" döntés várható...a gáz nem elég zöld, az viszont nem szúrja (vagy inkább csípi, mert a füst azt szokta) az EU szemét, hogy Kelet-Európa falvaiban telente nem lehet levegőt venni a vegyes tüzelés miatt...már régen be kellett volna tiltani és akinek saját erejéből nem megy, annak állami támogatással minimum gázra átállítani a fűtését...és én nem a fa tüzelés ellen vagyok, mert ha mindenki rendes száraz fával fűtene, akkor semmi gond nem lenne, csak a gyakorlat azt mutatja, hogy minden megy tűzre...
Ez így nem jó, mert a normális eloszlás sűrűségfüggvényének +/- végtelenben is 0 a határértéke. :D
Ha meg a "végén" a szélsőértékeit érted, az sem tudom értelmezni, mert minimuma ugye nincs, maximumhelye meg a várható értéke, de hogy mennyi ez a maximum, ahhoz meg ugye kellene a szórás, de mondjuk időben előre. Szóval ha az is meg van, akkor feltétlenül írd be, mert akkor készen is vagyunk a tőzsdézéssel. ;)
Backtest és ami mögötte van