Kulcsszavakban: backtest, indikátorok, adatok, algoritmusok, programozás, matematika és persze a kapott eredmények…, valamint minden más, ami érdekli az erre járókat.
Most miért akarsz megsíratni? Ez egy szép nap, örüljünk.
Az már nem érdekel, hogy ki adja el a lelkét, de tg alapvetően jól énekel(t), de ez most egy szar. Már amit a bot fülemmel én hallok belőle. A vizuális ámokfutás, meg giccstenger egyenesen büntető kategória. :D
Ezt is beleteheted :) Lehet hogy én is bejárati díszt fogok készíteni! Saláta, virág vegyesen! Nálam a büdöske palántákat zabálták fel, fene a gusztusukat!
Nálam a kertben felzabálják a csigák a salátát. Ezért idén a cserépbe ültetéssel próbálkozom. További előnye állítólag, hogyha nyáron hűvösen, félárnyékban tartva bennt a házban nem magzik fel.
Szép jó reggelt! Kertészkedőst 😀 . Több év tapasztalata: A lidl multikolor saláta, amit valami vízkultúrában neveltek és gyökerestől árulnak, az erős éjszakai fagyok elmultával kiültethető. Folyamatosan szedhetőek a külső levelei(tépősaláta), de ki is vágható a háromból valamelyik. Kb háromszorosára nő a földben, 1,5-2 hónapig biztosít friss salátát, miközben a natúr földben bio-vá válik. Fontos h ne kerüljön mélyebbre mint a gyökérzet, illetve érdemes megtépni(megenni) az alsó leveleket. Elkerülendő a rothadást. Mire ez kimegy, jön a magról ültetett. . Zoli, már értelek miért nem olvasol más topikot....nekem is ezt kéne.
Itt nálunk a Balaton déli partján már 3. éve csak mutatóba volt kajszi...idén is kicsi az esélye.Ezek a grafikonok igen beszédesen mutatják miért: https://www.eumet.hu/feleves-grafikonok/
Múlt hétvégén néztem, de nem emlékszem semmi különösre. Holnap megvizslatom majd jobban. Sok mindent nem tudunk tenni sajnos, ez a klímaváltozás "gyümölcse".
Backtest és ami mögötte van