ennek a hetes rajzában még van hely, a másik naposán már a képernyő tetején van ugye. De hogy miért kell függőleges vonallal húzni valamit 220-tól 270-ig...semmi finomság, durr bele.
30k maradt, az évek folyamán a nagyját szépen lassan bukóban kidobtam, ezt a papírt használtam adóoptimalizálásra. Venni már régen nem vettem, tudom, hogy érzelmi alapon nem szabad tőzsdézni, de azért sikerült a bizalmat itt évek alatt lenullázni. A cég jó, de azt nem tudom, hogy ebből a részvényesek mennyit fognak profitálni.
Szerintem nem kell, csoda lenne, ha kiütné! Jön majd egy kis pihi, vagy nagyobb, ki tudja.. és utána kap egy friss új célt is a régi mellé! H ajól dolgoznak a fiuk a robottal, akkor a két madár egy fészekben fognak kotlani!! Azért egy kicsit meleg a pite már a hetes 82-90 rsi-k nél...:)
Relax, nekem is 600 felett van az átlagom. Emlékszem, hogy az első játszós pakkot valahol 900 körül vettem, amit 1000 felett terveztem eladni. De fő pakkokat a Tiborcz-érában vásároltam, mert azt hittem, hogy a királyfival nem fognak kitolni és fundásan sem festett rosszul a dolog. Aztán bármi jó is történt, mindenre esett...
Appeninn real