Nézd úgy, hogy amit adnak, azt meg is veszik. :) Napok óta 782 és 800 közé van "beszorítva" az árfolyam, alacsony forgalommal. Senki nem akarja borítani, vagy kikapni ezeket a nagyobbacska pakkokat. Olyan ez, mint valami időhúzás. Egyik adja a másiknak, aztán meg fordítva. Passz.
Én sem szeretnék már bővíteni. Nekem a tavalyi év csalódás volt itt. Az osztalék elmaradása utáni pánik, meg az utána tapasztalható kvázi egész évben kitartó pangás, a nagyon mély és sokáig tartó korrekciók, 0 kommunikáció miatt kissé "fantáziátlan" lett ez a részvény. Azért egész évre vetítve lehetett találni bőven sokkal jobban teljesítő részvényeket is a BÉT-en, ahol még az eladás sem akkora probléma mint néha itt. Ettől függetlenül én bízom a "lassú víz partot mos" dologban, és nem gondolnám hogy 2027 után el kéne adni. Persze sok minden változhat addig.
Akik osztalék reményében vették még kivárhatnak, nem mindenki dobja veszteséggel. Nagy leszúrás szerintem nem lesz, vagy nem akkora mint volt 1080 ról 650 ig. Na az baromság volt mert ~100 forint osztalék elmaradása piaci reakció az lett hogy a cég részvényeinek értéke 60% ra esett. Agyrém.
Semmilyen érdemi hatással nincs a választás a cég működésére, az egyetlen dolog amit el lehet vele érni az a pánikkeltés... Sokaknak gondolom ez is a célja egy pánik leszúrásban esetleg vásárolni.
Április ott lesz érdekes amikor jönnek a részletek, már ha közlik velünk. Sikerült végül a vásárlás, mind a 11 ingatlant megvették? Marad osztalékra pénz és hajlandók is fizetni?
Ugyanígy vagyok én is. Kivarom a sorom . Én itt ath alatt nem leszek eladó. A nyomda kárpótol és a telefon is jól alakul. Itt venni csak akkor fogok ha az atlagomat tudom csokkenteni. Az pedig 550 körül lenne.
Eladást és vételt sem tervezek, jelenleg nem vagyok optimista. Nehéz időszak lesz a következő három hónap, egy választással megspékelve.Hírt sem várok áprilisig. Remélem , hogy Ff által említett 752 ft alá nem megy addig. Sok van belőle, több tízezer darab, pontos darabszámot nem mondok. Eladni majd 2027-ben tervezek, de annak időpontja sok mindentől függ.
Veszegetik azért, de 5K-val áll be folyamatosan az eladó. Lehet hogy nem tud számolni, de annyit segíthetünk neki, hogy a jelenlegi akvizícióval is kalkulálva hozzávetőlegesen 150-170 forintra fog nőni az eps és még egy kisebb vásárlásra való is marad a kasszában. Tehát érthető hogy fejvesztve dobálják 800 alatt...!
Hat passz....a sztorit veszik meg...az se baj nekik ha nem termel semmit ..kivettem a rábat reggel...azt vették...3 ora mulva mar nem volt rábám...megvették a sztorit...igaz még a rába 1etlen olyan kocsit se szerelt meg.....
Appeninn real