Ez a vezetés nem fog közzétenni semmit a kötelező tájékoztatáson kívül a DEKADA vétellel kapcsolatosan, megelégszenek azzal, hogy az aki számít az tud mindent.A kisbefektetők pedig le lesznek szarva, ők ráérnek találgatni, saccolgatni. Az a szomorú, hogy büntetlenül megtehetik Ugyanúgy fognak eljárni, mint a Goodyear vétel során, tojnak a fejünkre.💩
Szuper. Csak írni kellett.! Akkor jöhet is a Dekada lezárása végre és egy komolyabb közlemény hozzá, hogy mit is jelent ez számok formájában a jövőre nézve.!?!
Ezzel maximálisan tisztában vagyok. Olyanra gondolok 565 ös ellenállás ha átviszi akkor jó eséllyel gyorsabban meglehet 600 - 620 as szint. Szeptemberre akár 700?
Na igen. Opus -200 pont még mindig . Nem múlt el a bizonytalanság még ott se . Itt meg mi van ? A vezetőség a kgy-en lenyilatkozta minden megy tovább ahogy eddig . Osztalék talán 1-1,5 év . Dekada üzlet homályba vész . Szakmailag alkalmatlan szarházi komcsi banda meg egy újgazdag áfacsaló selyemfiú..😂
Erre már nem találok szavakat! Opus + 10%, ez meg mínusz, ezt a vezetőséget úgy elátkozzuk, hogy még a pokolban is kárhozottak lesznek! Mocsodék egy tulajok kezek, utolsó tetves gazemberek!
Ha tényleg mutatkozik emelkedési szándék itt, akkor záróra visszateszik. Kissé szétszakadt a könyv. De ha megnyugtat bárkit, két darabbal 550-re visszarakom :)
Megindul hamarosan ez is, nem is olyan sokára szvsz. 30% innen még mindíg csak 700, aminek áttörése kemény dió lesz és aminél legutóbb lefordult, de fölötte megnyílik a tér a további emelkedésnek is, és Jocek bűvös sajáttőke értéke is elérhetővé válik majd. Természetesen ehhez hír és megfelelő kommunikációra is szükség lesz a menedzsmenttől, a részvényesi bizalom visszaszerzéséhez. Addig azonban marad gyér forgalom mellett a dagonya ezeken a szinteken.
Úgy látszik, hogy Opust kell venni, mert sz Mészáros részvény, támogatni fogja majd a Tisza is. Az már emelkedett vagy 25%-ot, míg az App ezen a szaros 560-én sem tud átmenni, ritka nagy nulla forgalmú részvény ez!
Nincs se nagyobb eladó, se nagyobb vevő, ahogy forgalom sincs. Érdektelenség ez, nem kereskedés. Néhány száz darabbal mozgatják le és fel. 570 felett válhat újra érdekessé, addig állóvíz nekem.
Appeninn real