Nekem is van egy közepes pakkom, 3400-től 4400i-g vettem, sokat gondolkodtam az eladáson, de szerintem már botorság lenne,eladni, minimum 10% van benne márciusig, már csak az osztalék miatt is, plusz a rengeteg pozitív megerősítés miatt is.. 4000 környékéről.....
Üdv. Urak. Én a magam kevésbé hozzáértő módján azt látom, hogy a csatorna dec. 9 óta egyre csak szűkül. Hírt és élénk kitörést és várok és természetesen nem lefelé..
Tele vagyok appal és nem tervezem eladni. Nem akarok belédkötni, viszont valóban nem értem, hogy miért rinyálsz annyit én igyekszem jó hírét vinni a részvénynek, pár havert is már behúztam, de itt a fórumon is pozitívan szeretnék hozzáállni, ha úgy tetszik a lehetőségeimhez képes managgelem a tőkémet. Te inkább elkergeted a beírásaid alapján az embereket így egy kicsit magad alatt vágod a fát, bár nem hiszem hogy a fórum alapján sokan kereskednének, de aki mégis, az biztos nem a vétel mellett fog dönteni.
Szerintem voltam vastag mínuszban is! Egy páran, akik nem ezen a héten jöttek ide még meg is erősíthetik! Ma is van még 700-ról meg 630-ról, amiket a 133.5-es csorgás előtt volt szerencsém venni jópár éve!
Csak ezért ment vissza az időben, hogy még 2022-ben regisztrálhasson. Ez inkább azt mutatja nekem, hogy koati viselkedése nem egyedi eset, ez egy általános tünetnek mutatkozik, nehezen viselik a dagonyázást pedig mindketten vastag pluszban kell, hogy legyenek, de mohók és még többet akarnak!
ha ilyen 21k vevő volna végre, mint amekkora eladó volt most, már rég bőven 690 felett lennénk, de vevő az nincs, ha van is, csak beáll és ki is öntik.. mi a ... lett ezzel a részvénnyel egy hét alatt?
Appeninn real